O noua concurenta socheaza prin aparitia sa uluitoare la Puterea dragostei! Aflati ce baiat i-a atras atentia seducatoarei Ayda, MIERCURI, 31 martie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2021, 19:00
Puterea dragostei la Kanal D Foto(6)
O noua concurenta intra in casa Puterea dragostei, spre surprinderea baietilor!

Surpriza de proportii pentru baietii de la Puterea dragostei! O noua concurenta isi face aparitia in editia de miercuri, la Kanal D!

Dupa Gala Puterea dragostei, plina de surprize si de vesti imbucuratoare, in care niciun concurent nu a parasit emisiunea, o noua saptamana a inceput in forta in casa iubirii, deoarece momentele surprinzatoare continua pentru concurenti.

Primele doua zile ale saptamanii au fost marcate de multe certuri si chiar conflicte violente in casa Puterea dragostei, ai caror protagonisti au fost Marinescu si Andrei, care au fost la un pas de a se lua la bataie, apoi a izbucnit un scandal aprig intre Alexandra si Comanici, totul culminand cu o altercatie intre Radu si

Alex Stoica.

O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei! Pe cine a pus ochii Ayda?

Editia de miercuri, 31 martie, a emisiunii Puterea dragostei se anunta una surprinzatoare, deoarece concurentii vor fi uluiti de aparitia neasteptata a unei noi fete in casa iubirii. Momentul intrarii frumoasei Ayda ii va determina pe baieti sa lase deoparte vechile neintelegeri si sa se focuseze pe intampinarea tinerei.

Noua concurenta, Ayda, se pare ca ii surprinde pe baieti nu numai cu aspectul ei fizic, ci si cu felul ei direct de a aborda lucrurile. Aceasta le vorbeste extrem de deschis si mai mult decat atat il va invita la primul dans pe Marinescu, cel mai indraznet si vocal concurent din casa Puterea dragostei, spre surprinderea tuturor celorlalti, care nu se astaptau ca Marinescu sa fie cel care i-a atras atentia cel mai mult focoasei brunete.

Pe de alta parte, din editia de maine a emisiunii Puterea dragostei nu vor lipsi nici momentele tensionate iscate intre concurenti.
Seria certurilor va fi deschisa de Marinescu si Romeo, care ajung la jigniri grave. Apoi Romeo se indreapta cu sageti acide si spre Cazi.

Romeo: Ai atitudinea de arogant maxim, n-ai pic de respect! Te bagi aiurea, nici macar nu erai in subiect!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu: Fac ruleta ruseasca cu voi astazi, nu-i problema! Vorbesc cu tine!

Si tot in editia de miercuri, 31 martie, Andrada face dezvaluiri incredibile despre Seya si Maria, afirmand deschis faptul ca fetele au mers la hotel pentru a se distra si a-si face de cap, incalcand regulile emisiunii.

"O rugai sa te duci iar sa faceti iar ce ati facut la hotel, adica ca v-ati..."

, spune Andrada.

Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei la aparitia noii concurente, Ayda, dar si pana unde vor ajunge conflictele izbucnite intre concurenti, miercuri, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 30 martie 2021–Prima parte- VIDEO. Tensiunile se amplifică în casa iubirii! Concurenții sar la bătaie!

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț important. Cine sunt liderii în casa Puterea Dragostei în această săptămână? Decizia luată de staff-ul emisiunii: „Pentru că nu ați putut fi votați...” Ce se întâmplă cu eliminările?

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul