O nouă concurentă va păși în „Casa iubirii”! Bianca este emoționată după ce aude că vine pentru Laurențiu: „E bombă”. Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 iun 2023, 20:06

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, va veni o nouă concurentă!

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, o nouă concurentă va veni, lucru care a creat emoții printre fete.

O nouă concurentă va păși în „Casa iubirii”

Andreea Mantea a venit pregătită să facă un anunț important. Cu zâmbetul pe buze și cu prezența la superlativ, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a anunțat că o nouă concurentă va păși în competiție, făcând o scurtă descriere despre aceasta.

De menționat este că noua concurentă îl are pe Laurențiu în topul preferințelor ei și se pare că este, potrivit reacțiilor fetelor, chiar pe gustul lui.

Citește și: Gală eliminatorie duminică, 25 iunie 2023, la „Casa iubirii”! Noi adevăruri incendiare ies la iveală într-un nou episod, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Este blondă, înaltă cu ochii verzi și vine din Republica Moldova.

Și da, Laurențiu este în topul ei! Și este profesoară de dans”,
a spus Andreea Mantea.

După ce a auzit întreaga descriere legată de noua concurentă, Bianca s-a declarat emoționată. În următoarele minute, blondina misterioasă este filmată în timp ce coboară pe scări, fără să-i fie arătată fața.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Hai să ne întrecem. Nu ești în stare”. Robert și Bianca au făcut concurs de sărituri în apă, în timp ce Mihaela a privit de pe margine. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

„E bombă”, a afirmat Bianca, după ce a văzut imaginile cu silueta noii concurente.

Radu i-a furat un sărut Cristinei

Înainte de anunțul venirii unei noi concurente în emisiune, o altă întâmplare a avut loc în casă. În timpul unui joc, Radu a reușit să-i fure un pupic Cristinei. Jocul presupunea ca cei doi să stea unul în fața celuilalt si să încerce să prindă o coală de hârtie cu buzele țuguiate, fără să se pupe.

Hârtia, din fericire pentru Radu, a căzut, astfel că a reușit aproape să o pupe pe Cristina. Aceasta s-a ferit și a început să râdă dar, până la urmă, când a fost prinsă cu garda jos, Radu a acționat imediat și i-a furat un sărut. Cristina nu a părut deloc supărată pe gestul fostului ei iubit, ba chiar a început să se amuze pe seama a ceea ce s-a întâmplat. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?