O noua criza pentru Yaman si Mira! Ce se intampla cu cei doi tineri aflati, in epsiodul de azi, de la 16.30

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Cand Yaman o saruta pe Mira, inimile lor bat din nou la unison.

La petrecerea pe care Mert o organizeaza pentru tatal sau, surpriza cea mai mare pentru el este sosirea lui Elif. Aceasta prezenta neasteptata declanseaza o noua criza pentru Yaman si Mira, iar seara se va incheia intr-un mod neasteptat pentru ei.

Intre timp, cu Asim aflat in inchisoare, Sude are sansa sa fie asteptata in companie. Rivalitatea ei cu Sedef se manifesta din nou, dar Sude este hotarata sa castige, indiferent prin ce mijloace.

Va primi, in acest sens, un ajutor neasteptat.

Desi Yaman nu poate dovedi suspiciunile referitoare la Nadir Baktiroglu, omul care i-a ucis tatal, este decis sa nu renunte la cautarile lui si ii impartaseste ingrijorarea lui Kenan.

Mert incearca sa uite ca tatal sau l-a ranit acordandu-i prea multa atentie lui Eylul. Mai grav, si ceea ce se intampla intre Selim si Deniz il deranjeaza foarte tare! Cand tatal si fiul se intalnesc din nou, Mert, dezamagit, nu ezita sa isi raneasca parintele, dar o scrisoare neasteptata scoate la iveala adevaratele sale

sentimente.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe masura ce Mira realizeaza ca Yaman se indeparteaza de ea, devine tot mai disperata si, fara sa isi dea seama, acorda mai multa atentie lui Orkun.

Observand ce se intampla, Yaman lasa mandria la o parte si se hotaraste sa se reapropie de Mira.

Nu rata astazi, de la 16:30, un nou episod din serialul „Yaman”!