O nouă descoperire în cazul dentistei ucise în Brăila! Cui îi aparține a doua probă ADN recoltată de sub unghiile victimei

Autor: Diana Ghita

Anchetatorii au aflat noi detalii despre a doua probă ADN

Sursa: Unsplash; Facebook Centrul Stomatologic German Delphia

Anchetatorii au făcut progrese semnificative în cazul uciderii doctoriței stomatolog Marina Gavril, din Brăila. Recent, aceștia au reușit să clarifice misterul celui de-al doilea ADN găsit la locul crimei.

Noua descoperire a polițiștilor întărește ipoteza inițială despre suspectul principal, care se află deja în arest pentru că ar fi ucis-o pe dentista Marina Gavril în cabinetul ei din Brăila.

Cui îi aparține a doua probă ADN recoltată de sub unghiile victimei

La început, existau speculații că a doua probă de ADN ar putea aparține unui alt bărbat, ceea ce sugera implicarea unui complice în această crimă. Cu toate acestea, analizele amănunțite au demonstrat că profilul genetic reprezintă un amestec între ADN-ul presupusului criminal și cel al

victimei. Această descoperire a eliminat ipoteza unui al doilea bărbat implicat în atac.

Chiar și foști polițiști s-au gândit la un posibil al treilea profil genetic prezent pe trupul doctoriței ucise. 

Sub unghiile victimei  a mai fost găsit încă un ADN, în afară de cel al suspectului principal, putem aprecia faptul că a mai fost un contact cu încă o persoană.

La momentul actual nu putem aprecia că o probă este mai importantă decât cealaltă, probele trebuie să fie luate în totalitatea lor.

Citește și: Declarația surprinzătoare a soțului Marinei Gavril, dentista ucisă cu sânge rege în propriul cabinet din Brăila: „Nu mi-e frică, dar este șocant!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Sunt sigur că s-a recoltat proba ADN de sub toate cele zece degete, zece unghii. Nu cred că și-a permis cineva să recolteze doar de sub 1 sau de sub 2 degete ”, declara colonelul în rezervă Cătălin Chivu, fost șef IPJ Brăila, citat de Adevărul.

Oamenii legii continuă cercetările în cazul crimei din Brăila

Aceste noi informații întăresc poziția anchetatorilor și confirmă ipoteza inițială că principalul suspect, aflat deja în arest, este cel responsabil pentru moartea doctoriței stomatolog Marina Gavril. Cu toate acestea, autoritățile nu exclud nicio variantă și continuă să investigheze toate pistele posibile pentru a afla întreg contextul crimei din Brăila și pentru a aduce vinovatul în fața justiției.

După două săptămâni de investigații intense, autoritățile nu au reușit încă să-l identifice oficial pe cel care a comis această crimă brutală.

Anchetatorii iau în considerare toate posibilitățile: un pacient nemulțumit, un jaf care a scăpat de sub control sau chiar o crimă motivată de gelozie. De asemenea, este luată în calcul și posibilitatea unei agresiuni sexuale, după cum scrie Antena3.ro.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce au descoperit anchetatorii, la 11 de zile de când dentista Marina Gavril a fost ucisă în cabinet

Dentista Marina Gavril, în vârstă de 42 de ani, a fost descoperită decedată în seara de 16 iulie 2024, în propriul cabinet din municipiul Brăila. Poliția a raportat că victima prezenta urme de violență pe corp și că a fost ucisă într-un interval de doar 33 de secunde.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!