O nouă eliminare a avut loc pe „Insula de 1 milion”: “Mă bucur că mă aflu printre cei nouă și că am rămas în această competiție”. Cine este concurentul surpriză care s-a salvat duminică seara

Autor: Cristina Mocanu

Duminică, 2 iunie, a avut loc o nouă eliminare pe „Insula de 1 milion”

Sursa: sursă Kanal D

Duminică, 2 iunie, a avut loc o nouă eliminare pe „Insula de 1 milion”. Iată cine este concurentul care s-a salvat.

În ediția de duminică seara, după o luptă aprigă, unul dintre concurenți a reușit să se salveze, spre surprinderea celorlalți participanți. Din păcate doi dintre concurenți au plecat acasă. Iată despre cine este vorba:

Concurentul surpriză care a reușit să se salveze duminică seara

După o probă extrem de dificilă și o luptă aprigă, primul care a cedat în competiție, din cauza unor probleme de sănătate a fost Vikingul.

„Primul care a cedat, sigur, având și niște probleme, niște operații despre care a vorbit foarte puțin aici, pe Insula de 1 milion ” a fost Vikingul și a rămas un duel extraordinar între Nicoleta și Angi. 50 de minute au stat acolo, dar proba s-a încheiat cu o eroare de 1 cm.” a anunțat Cosmin Cernat.

Astfel, dintre cele două concurente doar una singură a reușit să se salveze, iar aceea a fost Angi.

„Argentina! O brățară, ai avut un discurs în apă, privind către cer foarte frumos și foarte emoționant. Erai tu cu tine, cu ai tăi și cu Cel de Sus. Ai spus imediat după probă că nu îți găsești vorbele, am zis că te las să le cauți si să le găsești.

Le-ai găsit?” a întrebat moderatorul emisiunii în timp ce Angi precizat că nu le-a găsit. „Dar tot ce contează este că am o singură brățară și am luptat ca și cum aș avea o sută, pentru că îmi doresc să merg mai departe... M-am bucura ca un copil de cinci ani, ca și cum aș fi văzut o comoară sau o jucărie preferată. Așa de bine m-am simțit încât aveam fluturi în stomac, ca atunci când m-am îndrăgostit de soțul meu.”
a mai precizat Angi.

Citește și: “Fiecare trebuie să dea ce poate, să se salveze’’ Ce vedem în episodul de duminică, 2 iunie, de la 21:00, pe Kanal D

După această victorie, Jaguaru a fost cel care i-a înmânat brățara înapoi Angelei.

Care au fost concurenții care au fost eliminați de pe „Insula de 1 milion”?

„Argentina rămâne pe insulă cu o brățară, Jaguaru are la mână patru brățări. 80.000 de lei și la Jaguaru” a ținut să anunțe Cosmin Cernat. Jaguaru a fost extrem de fericit și a ținut să mărturisească faptul că se bucură că a rămas în competiție și că în tot acest timp, de când se află pe insulă, nu a fost niciodată tras la ruletă. “Sunt și fericit și mulțumit.

Mă bucur că mă aflu printre cei nouă și că am rămas în această competiție”

Din păcate drumul pentru doi concurenți s-a oprit aici. Astfel, Nicoleta și Vikingul sunt cei doi concurenți care au părăsit insula, cu două ediții înainte de marea finală.

„Cred că este al naibii de frustrant să știi că mai sunt două ediții, două episoade până la marea finală și să pleci tocmai acum. Cum este?” a întrebat-o Cosmin pe Nicoleta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ochii în lacrimi aceasta a răspuns că: „E al naibii de frustrant. Am făcut o greșală, fără să îmi dau seama, dar sunt și împlinită sufletește pentru că am ajuns până aici și cred că mi-am învățat lecția și scopul pentru care am venit pe insulă...Scopul este acela de a mă găsi pe mine.”

Cosmin: „Unde te-ai pierdut, când te-ai pierdut?”

Nicoleta: „Undeva în copilărie, cred. În momentul în care am rămas doar eu cu mama acasă și nu am simțit acea prezență a tatălui pentru că a fost plecat în străinătate. Nici prezența fratelui meu nu am simțit-o...da acela cred că a fost momentu.”

De asemena, Nicoleta a precizat că a reușit să se regăsească pe insulă cu ajutorul meditației și astfel a putu să își facă ordine în gânduri.

În ceea ce îl privește pe Vikingul, acesta a spus că se simte liniștit și împăcat. “Dorința mea de a merge mai departe a fost, dar am și zis că dacă voi pierde voi fi împăcat cu mine însumi. Consider că această provocare, care a fost Insula de 1 milion, am trecut-o cu brio, sunt mulțumit de parcursul meu și de tot ce am făcut aici.”

Citește și: Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Szilard! Situație fără precedent la “Insula de 1 milion”

Cei doi concurenți au părăsit insula cu capul ridicat și mulțumiți de tot ceea ce au relizat, dar și recunoscători pentru experiența de care au avut parte.

Astfel, „Insula de 1 milion” se apropie de final și în curând vom afla cine este marele câștigător al acestui sezon.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.