O nouă eliminare la „Insula de 1 milion”! Un concurent cu două brățări a ridicat mâna în Arenă! Cine a fost extras la ruleta în episodul 4

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mar 2024, 23:42

O nouă eliminare la „Insula de 1 milion”

 
Sursa: Sursă Kanal D

În ediția a 4-a a avut loc o nouă eliminare cu surpriză la „Insula de 1 milion” și a fost extras un nou concurent cu ajutorul ruletei.

O nouă eliminare a avut loc la „Insula de 1 milion”, sâmbătă seara. Unul dintre concurenții, care avea două brățări, a ridicat mâna. Cine a fost eliminat și cine a fost concurentul care a fost extras la ruletă? Concurenții au avut parte de o mare surpriză.

Cine a fost eliminat de la „Insula de 1 milion” în ediția a 4-a?

O mare surpriză a avut loc sâmbătă, 23 martie, pe „Insula de 1 milion”, atunci când Raul a fost propus spre eliminare.

“Raul, sunt alături de tine. Ai fost în tabere, ai vorbit cu oamenii?” l-a întrebat Cosmin Cernat pe Raul atunci când a vrut să vadă dacă concurentul mai are sau nu o șansă să rămână pe insulă și dacă cineva este dispus să îi cedeze brățara și să plece, în locul său, acasă.

“Da, am fost în ambele tabere, am vorbit cu oamenii pentru că chiar îmi doresc să rămân și să continui această aventură alături de camp-ul meu.”

“Sunt oarecum împăcat cu ideea că plec, oarecum nu sunt împăcat cu ideea că plec. Mi-aș fi dorit să continue mult mai mult aventura mea aici pe „Insula de 1 milion”, alături de camp-ul meu. Chiar a devenit o a doua familie.”  a mai vrut Raul să spună.

Citește și: Jaguaru și Carina, nominalizați pentru a doua oară la Insula de 1 milion: „Ne-a amenințat camp-ul”

Cosmin Cernat a vrut să știe care este cea mai mare calitate a lui Raul, așa că l-a ales pe Blondu, prietenul concurentului, prezent și el în emisiune, să îi răspundă la această întrebare. Răspunsul lui a venit rapid și prompt, acesta spunând că Raul este frumos ca tatăl lui, lucru care a stârnit râsetele celorlalți participanți.

Surpriza a venit atunci când Cosmin a întrebat “Este cineva dintre voi, de aici de pe „Insula de 1 milion”, care vrea să îl salveze pe Raul?”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Spre surprinderea concurenților, Blondu a fost cel care a ales să ridice mâna, luând decizia să își salveze prietenul de la eliminare, mai ales că acesta avea două brățări.

Blondu a ridicat mâna în speranța că poate i se va permite să împartă una dintre brățări cu Raul, însă potrivit regulamentului emisiunii, Cosmin Cernat i-a refuzat această dorință. Astfel, Raul a fost nevoit să părăsească insula și să plece acasă.

“Raul, din păcate pleacă acasă, în România și părăsește „Insula de 1 milion””, a spus la final prezentatorul Cosmin Cernat.

Pe cine a extras ruleta sâmbătă seara?

Sudicii s-au rugat ca în această ediție ruleta să nominalizeze pe cineva din echipa lor, dar din păcate rugăciunile nu le-au fost ascultate, pentru că ruleta a extras numărul 33, număr care i-a fost asociat lui Iulian Lemnaru, din tabăra vesticilor. Lemnaru este cunoscut publicului din România datorită aparițiilor sale din mediul online, dar și datorită relației de iubire pe care acesta a avut-o cu Andra Gogan în urmă cu ceva timp.

Bucuroși fiind că unul dintre ai lor a fost nominalizat de ruletă, vesticii au creat un imn: “Când apar vesticii, o să plângă sudicii. Ei cred că e regizat, că mereu am câștigat.”

Citește și: Momente de groază în miez de noapte! Ce au pățit concurenții de la "Insula de 1 milion" în junglă: "Nu știam unde să fugim…’’

Iulian Lemnaru a povestit că părinții lui au fost extrem de încântați și mândri de el atunci când au aflat că a fost ales să participe la „Insula de 1 milion”. Cea mai dragă persoană pentru el este bunica lui, care l-a sunat fix înainte ca acesta să intre în emisiune.

Lemnaru este cel care are obligația să îi nominalizeze pe următorii patru concurenți care urmează să se bată să rămână pe „Insula de 1 milion” și să nu fie eliminați. Astfel, tensiunea de pe insulă crește, iar emoțiile își vor spune cuvântul până la următoarea nominalizare.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.