O noua furtuna a lovit litoralul romanesc: zona de corturi din Vama Veche a fost devastata de vantul puternic! Imaginile sunt socante VIDEO

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 iul 2018, 16:01

Clipul de mai jos a devenit viral pe Facebook si a strans pana acum peste 300.000 de vizualizari in doar o zi de la postare.

Imaginile surprinse pe litoral, in Vama Veche, arata cum o zona de camping este devastata de vant, corturile neasigurate fiind luate pe sus si ridicate la o inaltime considerabila.

Nu este primul fenomen de acest gen care loveste litoralul romanesc: duminica o furtuna puternica a devastat plaja din Mamaia.

CITESTE SI: Imagini socante pe litoral: o furtuna apocaliptica a devastat plaja din Mamaia! Turistii au fost luati prin surprindere VIDEO

Cod portocaliu in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu valabil intre orele 12:30 si 21:00.

Potrivit avertizarii in Dobrogea vor fi intervale de timp in care va ploua abundent si se vor acumula local cantitati de apa de 40...50 l/mp si izolat 70…80 l/mp.

Tot astazi Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben valabil in intervalul 25 iulie, ora 12:30- 26 iulie, ora 23:00.

In intervalul mentionat, indeosebi in regiunile estice si sud-estice, in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, mai ales in cursul dupa-amiezilor si la inceputul noptilor, vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua izolat aspect de vijelie.

Prin acumulare sau in perioade scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp si pe arii restranse 40…50 l/mp.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.