O noua isprava marca “Dorel”. A lasat un sat intreg in bezna din cauza ca nu a stiut sa manevreze un utilaj de constructie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

E haos pe santier cand muncitorii romani din se apuca de lucru! Un sat lasat fara curent electric, trafic in zona blocat, iar o ambulanta care transporta un bolnav a stationat minute in sir.

A facut ce a facut si a iesit din nou in fata! De aceasta data a facut o mai lata ca niciodata. Dorel, caci despre el e vorba, a ajuns intr o comuna din Neamt la volanul unui utilaj cu care lucra la canalizare. Utilajul a agatat o perdea de beculete luminoase agatata peste sosea si uitata de la Craciun, mai apoi a tras firele de telefon, cablurile de curent elecrtic si intr-un final, ca intr un joc de domino bine gandit, a pus la pamant nu unul, ci 20 de stalpi de lemn.

Patania a lasat sute de case in bezna si a blocat circulatia pe ambele sensuri. O ambulanta care transporta un bolnav la spital a asteptat minute bune pana cand colegii lui Dorel au eliberat drumul.

##VIDEO79453##

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?