O NOUA LOVITURA pentru Giovanni Becali! A pierdut procesul cu amanta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Giovanni Becali mai primeste o lovitura crunta! Dupa sentinta din dosarul transferurilor, o alta decizie judecatoreasca il pune la zid pe omul de afaceri. Presupusa amanta a castigat procesul pentru pensia alimentara.

Aflat dupa gratii de mai bine de o saptamana, Giovanni Becali mai primeste o lovitura venita din partea judecatorilor. Inalta Curte a stabilit ca omul de fotbal trebuie sa-i plateasca fostei sale presupuse amante, Aida Giurumescu, pensia alimentara pentru copilul pe care l-ar avea impreuna.

Femeia a obtinut prima decizie in acest sens in Austria, si astazi judecatorii romani au recunoscut-o, fara drept de apel! Unde pui ca femeia a cerut si cheltuielile de judecata care nu sunt tocmai de neglijat.



Giovanni spune ca nici n-o cunoaste: "nu stiu cine este aceasta domnisoara, doamna scumpa, nu stiu cine este aceasta domnisoara. Nu stiu despre ce vorbiti, imi pare foarte rau!". Aida Giurumescu a obtinut in Austria o pensie alimentara de aproape 85.000 de euro pentru baietelul pe care l-ar avea cu Giovanni Becali.

Ba chiar a reusit sa obtina si executarea silita a omului de fotbal pentru aceasta suma.
In timpul procesului, Giovanni a contestat de fiecare data deciziile judecatoresti.

Asa ca, determinata de situatie, Aida a cerut si cheltuieli de judecata. Nu mai putin de 20.000 de lei, adica 5.000 de euro trebuie sa-i dea Giovanni, pe langa pensia alimentara. Desi nu a recunoscut niciodata relatia cu presupusa amanta, presa a speculat ca, la inceputul anilor 2000, cei doi au trait o poveste de dragoste, al carui fruct a fost un baietel.


Giovanni Becali nu a vrut niciodata sa-l recunoasca pe cel mic si nici idila. Asa ca nici macar nu s-a supus testului ADN care ar fi putut sa demonstreze daca este sau nu copilul sau. Giovanni Becali nu este singurul om din fotbal care a avut de-a face cu foste amante prin instanta.

Si Victor Piturca se judeca de trei ani cu Vica Blochina in legatura cu recunostearea copilului.

##VIDEO105929##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei