O noua profetie infricosatoare facuta de Maria Ghiorghiu! E de rau si urmeaza sa se intample in curand

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 oct 2018, 14:43

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis tragedia de la Colectiv face din nou o profetie socanta!

Ea atrage atentia pe blogul personal ca Judecata cea din urma este mai aproape decat credem.

Pentru a-si ilustra profetia, Maria Ghiorghiu a povestit ce i s-a intamplat dupa ce s-a rugat seara, inainte de culcare:

"In aceasta noapte, cand abia ma bagasem in pat si-mi facusem Rugaciunea, spuneam in soapta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului asa: "Te iubesc Doamne si Stapana noastra!" In aceasta clipa dragilor, aud glas care spune asa: Sodoma si Gomora.

"Deoarece ramasesem muta de uimire la auzul acestor cuvinte, glasul spune si mai hotarat: "Vin Sodoma si Gomora peste omenire". Dureros! Extrem de dureros acest MESAJ", a scris clarvazatoarea pe blogul personal.

"Ne vom duce CRUCEA fiecare dintre noi, asa dupa cum meritam. Dupa vorbele noastre, dupa faptele noastre, dupa CREDINŢA si IUBIREA pe care le avem faţa de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI, precum si faţa de Aproapele nostru.

"Nu trebuie sa deznadajduim, ci dimpotriva, trebuie sa ne intarim in Credinţa si sa facem ca sa-nfloreasca Dragostea si Iubirea in inima si-n sufletul nostru, si astfel vom birui pe cel rau care va da startul in Lume pentru SODOMA si GOMORA. 

"Aceste orase in care oamenii faceau numai nelegiuri. Judecata imparatului ceresc asupra noastra este foarte aproape", a mai scris Maria Ghiroghiu.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.