S-a lansat un nou episod al emisiunii „ Ieftin Scump ”. De data aceasta, Sorin Pușcașu a plecat în căutarea a două preparate de vită, pentru a le compara și pentru a vedea care dintre ele va merita banii.
Sorin Pușcașu a găsit cea mai scumpă carne de vită din România
După lungi căutări și după unele telefoane, Sorin Pușcașu a găsit cea mai scumpă carne de vită, la un restaurant exclusivist.
„Avem o friptură, un Tomahawk, un antricot cu os în valoare de 1.500 de lei, dar nu valoarea este importantă, ci este învelit într-o foiță de aur de 24 de karate, în totalitate, comestibilă”, a spus bucătarul.
Masa a început cu o șampanie care costă 9.000 de lei, iar Sorin a aflat că, în fiecare zi, se vând 3-4 bucăți din preparatul de 1.500
„Durează undeva la șase minute, show-ul durează undeva la două minute jumate, va fi un show spectaculos. Focul se duce undeva până la patru metri.
Carnea asta a fost trasă puțin față, s-a sigilat pe grătar și, acum, o să o punem noi într-o tigaie de fontă, cu puțin unt topit și o vom pregăti. Avem cea mai bună carne de pe planetă”, a mai declarat acesta.
După câteva minute de așteptare, a venit și momentul mult râvnit, iar gustul a depășit toate așteptările.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
„Wow! Wow! E demențial ”, a fost reacția pentru primul preparat. În tot acest timp, în bucătăria restaurantului, se pregătea friptura în foiță de aur. „Nu se poate așa ceva! Sincer, merită toți banii. O servire rapidă și foarte bună”.
Ce are de spus Sorin Pușcașu despre cel mai ieftin preparat din carne de vită
Ajuns într-un restaurant din Berceni, Sorin a găsit cea mai ieftină carne de vită. Deși diferențele dintre cele două localuri erau evidente, acesta nu s-a lăsat influențat de acest aspect.
„Avem niște antricot de vită în sus roșu, de 55 de lei. Mi se pare bine făcută. Mie nu-mi vine să cred, jur! Nu o să mă credeți, dar este extraordiar de bună, e foarte bună și e foarte bine făcută! Zici că abia a tăiat vaca.
Pentru a face așa, o comparație, a fost foarte bună. Punem mânca ceva ieftin și foarte bun. E genială, mie nu-mi vine să cred cât e de bună! E exact ce trebuie.
Gustul este similar, calitatea nu știu dacă este aceeași, că nu mă pricep, dar, pentru mine, a fost aceeași”, a încheiat Sorin Pușcașu.