O nouă săptămână, o nouă șansă! Ascultă URSUL din tine și votează ce film vrei să vezi duminică, la Kanal D!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 aug 2021, 13:30

Dacă în urmă cu o săptămână nu ai reușit să îți exprimi votul, acum ai o nouă șansă. Ascultă URSUL din tine și decide ce film trebuie să fie difuzat duminică, la Kanal D. Cum se desfășoară votul?

Filmul de duminică este oferit și de această dată de URSUS și îi reunește pe toți cei dragi în fața televizorului. Este suficient să asculți URSUL din tine și să îți exprimi votul. Este atât de simplu să decizi ce film va fi difuzat în această săptămână la Kanal D! Iată ce trebuie să faci. 

Ascultă URSUL din tine! Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a vota ce film vrei să vezi duminică, la Kanal D!  

URSUL din tine te va ajuta să alegi filmul perfect pentru ca seara de duminică să fie una reușită din toate punctele de vedere. În plus, dacă filmul este bun, berea este pusă la rece și ai alături toate persoanele dragi, atunci seara va fi cu siguranță una relaxantă. 

Cei care au votat în urmă cu o săptămână au ales comedia, dorința de a încheia săptămâna cu un zâmbet larg pe față fiind evidentă. Filmul difuzat duminică la Kanal D a reușit să descrețească frunți și să destindă atmosfera și rămâne de văzut care va fi alegerea publicului în săptămâna ce tocmai a început. 

Dacă în această duminică URSUS și Kanal D ți-au oferit o comedie pe cinste, acum, ai din nou ocazia de a-ți exprima votul. Și de această dată poți alege între o comedie bună sau un film de acțiune care să te țină în suspans până la final. Indiferent de alegerea pe care o vei face, asigură-te că vei asculta URSUL din tine. Făcând acest lucru, cu siguranță nu vei da greș!

Ce trebuie să faci pentru a vota? Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Caută pe Instagram contul Kanal D România
  2. Intră pe InstaStory, ascultă URSUL din tine și votează categoria de film preferată, iar duminică seară vei vedea la Kanal D un film din această categorie

Dacă ți-ai făcut deja planuri pentru seara de duminică și știi ce film ți-ai dori să vezi la Kanal D, atunci intră pe contul de Instagram Kanal D România și exprimă-ți votul! În secțiunea InstaStory vei găsi o postare care îți va permite să votezi categoria de film preferată. 

Si în această duminică, filmul este oferit de URSUS, însă alegerea îți aparține ție. Ai de ales între două categorii: comedie și acțiune. Dacă te-ai hotărât să schimbi registrul și să ai parte de puțină acțiune la final de săptămână, atunci poți vota categoria acțiune. Astfel, vei avea șansa de a urmări un film care să te țină cu sufletul la gură până la final.

Poți vota pentru comedie dacă vrei să uiți puțin de probleme și timp de câteva ore să zâmbești urmărind un film de colecție.

Nu uita că votul se desfășoară de marți până joi, iar vineri vom afișa rezultatul final. Astfel, vineri vei afla ce film va fi difuzat duminică la Kanal D. Până atunci, asigură-te că votezi în fiecare azi, astfel încât să iasă câștigătoare categoria ta preferată de film.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.