O noua tentatie pentru cupluri - masajele senzuale

Author: O.P.
Actualizat: 06 sep 2020, 14:35

Cuplurile dornice de aventura, de cunoastere a partenerului altfel decat pana acum, au o noua tentatie, fiind vorba de masajele senzuale puse la dispozitie de saloanele de profil.

 Acestea au aparut ca un raspuns si manifest fata de publicul feminin, tinand cont de faptul ca pana acum masajele de acest gen se adresau barbatilor si numai barbatilor.

Ce presupune un astfel de masaj

Masajele pentru cupluri sunt un serviciu exclusiv disponibil in saloanele de masaj erotic. Acestea tin cont de relaxarea lui si a ei, in acelasi timp si totusi separat, fiecare in parte fiind rasfatat de cate o maseuza.

Suna incitant si este mai mult decat atat! Masajul pentru cuplu pare sa fie o adevarata provocare, ce ii pune pe cei doi in fata unor situatii in care ajung sa se cunoasca mai bine. A privi cum partenerul se destinde si a simti in acelasi timp rasfat absolut inseamna o experienta pe care nu o uita nimeni prea curand.

Masajul pentru cuplu poate include tehnici anume de masaj, dupa bunul plac, combinand de asemenea si tipurile de servicii disponibile la salon.

Astfel de servicii masaj erotic Bucuresti la un salon de prestigiu presupun masajul cu o maseuza pentru amandoi sau cate una pentru fiecare. Sedintele dureaza 60 de minute, iar la cerere acestea pot avea loc intr-o camera de hotel si nu doar la salon cum clasic se intampla.

Cine sunt doritorii si ce trebuie sa stie acestia inainte de o astfel de experienta

Sa lansezi o invitatie partenerei pentru a merge la un masaj erotic nu este un date obisnuit. Ai nevoie de curaj si ceva mai mult. Unii spun ca acest tip de masaj condimenteaza relatia, ca reinvie pasiunea dintre cei doi, sudeaza cuplul si face ca totul sa fie mai intens si mai inedit ca oricand. Sunt altfel de limite, sunt altfel de trairi atunci cand in intimitate se alatura si o a treia sau a patra persoana.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei interesati de un astfel de masaj nu trebuie sa fie un tipar anume. Desi pare ca cei mai indrazneti si libertini din fire sunt cei tineri, de sub 35 de ani, realitatea confirma ca si cei trecuti de prima tinerete se arata la fel de interesati de masajele senzuale pentru cuplu.

Sunt poate chiar cei care au experimentat acest gen de masaj pe cont propriu si revin cu alte preferinte, sa descopere taram al placerii alaturi de partenera. In alte cazuri poate fi vorba de cei care isi doresc sa bifeze acel ceva unic in viata, picanterie extravaganta.

Doritorii de masaje senzuale pentru cupluri sunt cei care nu traiesc deloc sub semnul conservatorismului, al vietii traditionale, clasice. Asta pentru ca masajul de acest gen provoaca in primul rand la a intelege nevoile de explorare a unor senzatii noi.

Te regasesti? Iata ce trebuie sa stii inainte de a programa un masaj erotic pentru cuplu:

Femeile sunt adesea dornice sa controleze totul, asadar stabiliti impreuna toate detaliile. Poate ca nu te va refuza, dar are nevoie sa stie ca totul este pentru placerea ambilor si ca se va simti bine, fara regrete.

Alege un salon de prestigiu. O astfel de experienta nu trebuie sa lase un gust amar. De la conditiile din salon si pana la servicii in sine, maseuzele cu experienta, confidentialitate si modul profi in care astfel de masaje pot avea loc conteaza pentru el si ea ca experienta avuta sa aiba si efectul scontat. Exista o piata extinsa a acestor tipuri de servicii asadar mizati pe calitate, pe review-uri. Nu preturile sunt cele mai relevante, totusi pentru confortul vostru intr-un moment atat de intim desigur ca va scoate din buzunarul vostru cateva sute de lei. Nu comparati cu alte saloane, dar aveti in vedere conditiile si ce include tariful.

A merge la un masaj erotic pentru cuplu este echivalentul unei terapii- sunt sanse egale sa va placa, sa descoperiti unul despre altul ce  va place si ce nu sau dimpotriva, sa fie prea mult pentru stadiul relatiei. Asadar o astfel de deciziei nu o veti lua la intamplare. Ce va poate convinge poate fi insa si salonul, cu serviciile sale ireprosabile. Asadar, Artemis poate fi ceea ce cautati; detalii aici.

 

Taguri: