O nouă tragedie în Brașov. Un tren a lovit o turmă de oi şi pe ciobanul care le păzea

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 oct 2023, 07:40

O nouă tragedie în Brașov. Un tren a lovit o turmă de oi şi pe ciobanul care le păzea

Sursa: PixaBay

Un cioban a murit, alături de 20 dintre oile pe care le păzea, după ce a fost spulberat de tren în zona localității Prejmer, din județul Brașov.

Sfârșit dramatic pentru un cioban. Un tren a lovit o turmă de oi și pe ciobanul care le păzea, pe o cale ferată din județul Brașov, la ieșirea din Prejmer către localitatea Ozun din județul Covasna.

Citește și: „Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne”. Cei doi soți uciși în dubla crimă de la Bran au fost conduși astăzi pe ultimul drum

O nouă tragedie în Brașov. Un tren a lovit o turmă de oi și pe ciobanul care le păzea

Ciobanul, dar și cele 20 de oi au murit pe loc. Bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. În incident a fost implicat trenul Inter-regio nr. 1645, care circula pe relația București-Târgu Mureș. 

Citește și: Andrei a murit îngropat sub pietriș, la cariera Mosole din Italia. Bărbatul a lăsat în urmă o soție și o fetiță de doar 3 ani: "Zâmbetul lui va trăi prin fiica noastră"

„La data de 20.01.2023, în jurul orei 15.30, dispeceratul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat, prin apel de urgenta, cu privire la faptul că trenul Inter-Regio nr. 1645, care circula pe relația de calea ferată București- Târgu Mureș, în zona localității Prejmer (ieșire spre localitatea Ozun, Covasna), a lovit o turma de ovine și un bărbat care se deplasa cu acestea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortală a bărbatului și a mai multor ovine (aproximativ 20).

Din primele cercetări s-a stabilit ca persoana decedată ar fi fost surprinsă și accidentată de locomotiva trenului, în timp ce traversa calea ferată împreună cu turma de ovine.

Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, in vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.”

, transmite Poliția județeană Brașov.

Moarte cumplită pentru un bătrân din Brașov. Bărbatul de 71 de ani a fost ucis de o haită de câini

Vineri, 20 ianuarie, bărbatul de 71 de ani a fost găsit inconștient cu urme de mușcături pe corp, potrivit publicației Biz Brașov.

Citește și: Accident îngrozitor în Capitală! Două fete de 15 ani, lovite pe trotuar, după ce trei mașini s-au ciocnit și una s-a răsturnat

"La data de 20 ianuarie, în jurul orei 11.30, dispeceratul IPJ Brașov a fost sesizat prin apel de urgență cu privire la faptul că, pe raza localității Roadeş, un bărbat, în vârstă de 71 de ani, ar fi fost mușcat de mai multe exemplare canine, fiind în stare inconștiență.

Ulterior, a fost declarat decesul persoanei în cauză. Polițiștii deplasați la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma, la momentul actual fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii stării de fapt şi dispunerii măsurilor legale",  a precizat IPJ Brașov.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.