O nouă tragedie în cazul Caracal! Din pacate, a murit subit

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 feb 2021, 01:55
Tatăl Luizei Melencu a murit chiar în ajunul zilei de naştere al fiicei sale Citeste mai mult: adev.ro/qkp4w1

Este zi de doliu în familia Melencu! Tatăl Luizei, tânăra răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, supranumit călăul din Caracal, s-a stins din viață! Anunțul a fost făcut de către Ionelia, sora mai mare a Luizei!

Claudiu Melencu a murit marţi seara, cel mai probabil în urma unui infarct. S-a întâmplat în ajunul zilei în care Luiza ar fi împlinit 20 de ani. Bărbatul, despre care procurorii ar fi spus că nu este tatăl biologic al Luizei, avea probleme de sănătate.

Tatăl Luizei Melencu a murit

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, s-a stins din viață marți seară, pe data de 1 decembrie, fără a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa.

Bărbatul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate care s-au agravat odată cu dispariția Luizei.

"În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale :Luiza Melencu cazul Caracal.

In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.

Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!  Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu! 

Drept recunoștință pagina mea oficiala Noi Suntem Ajutorul va intra în doliu timp de 7 zile drept recunoștință si sincere condoleanțe ca nu a aflat adevărul nici pina in ziua de astazi când și-a pus mâinile pe piept despre iubita lui fiică Luiza.

Dumnezeu sa î odihnească 🙏🙏🙏🙏”  ", este anunţul postat pe pagina de Facebook "Noi Suntem Ajutorul".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La comentarii, Ionelia Melencu, sora Luizei a lăsat un text dureros: "Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!"

Ce se întâmplă cu dosarul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în data de 15 ianurie 2020, fiind acuzat de trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte.

Vă reamintim că monstrul din Caracal a răpit-o pe Luiza Melencu în data de 14 aprilie 2019. Dincă și-a dus victima la locuința lui din Caracal, unde a violat-o, a omorât-o, iar în cele din urmă, i-a ars cadavrul.

Citeste si: Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!"

Din nefericire, Gheorghe Dincă ar fi procedat exact la fel şi cu Alexandra Măceşanu, cea de-a doua victimă a sa.

În luna septembrie a acestui an, monstrul din Caracal a declarat în fața magistraților că nu el le-a omorât pe Luiza și Alexandra. Totodată, Dincă a ținut să precizeze că a fost bătut și obligat de către oamenii legii să își asume cele două crime.

Ba mai mult, acesta a plâns în fața mamei Luizei Melencu. Atunci, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, însă le-a cerut mamelor celor două fete să-i dea crezare că nu el este criminalul.

 

Taguri: