O nouă tragedie în Egipt - Cel puţin 23 de oameni au murit şi 30 sunt răniţi, după un accident de autobuz

Autor: Alina Petre
Actualizat: 20 apr 2023, 02:45

Accident îngrozitor, în Egipt

Un accident îngrozitor s-a produs, marți, în Egipt. Cel puţin 23 de oameni au murit şi 30 au fost răniţi.

Un autobuz plin cu călători s-a izbit de un camion parcat pe marginea drumului în sudul Egiptului, marți. Cel puţin 23 de oameni au murit şi 30 au fost răniţi. 

Accidentul a avut loc dimineața devreme, după ce un autobuz de pasageri a lovit o remorcă oprită pe o autostrada care leagă capitala Cairo de sudul țării, au declarat autoritățile locale din Minya, într-un comunicat.

Autobuzul se îndrepta spre Cairo.

Autoritățile au spus că șoferul camionului schimba cauciucurile, fiind staționat pe marginea drumului, când autobuzul l-a lovit din spate.

Citeste si: Cine este a treia femeie care susține că a fost atacată de un rechin în Egipt. Oamenii au reacționat imediat: „Românca noastră nu a fost atât de norocoasă”

Accidentul îngrozitor s-a petrecut în orașul Malawi

Incidentul cumplit s-a petrecut în orașul Malawi din provincia Minya, la aproximativ 220 de kilometri (137 de mile) sud de Cairo.

Ambulanțe s-au deplasat la fața locului pentru a transfera răniții la spitalele din Minya.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginile de la fața locului, postate de autoritățile locale, au arătat un autobuz care a suferit avarii grave în jumăatatea din față a acestuia, se pare în urma impactului cu spatele camionului.

Accidentele de circulație ucid mii de oameni în fiecare an, în Egipt

Egiptul este o țară unde siguranța în trafic este foarte precară. Accidentele sunt cauzate în principal de viteză, condusul neglijent, drumurile proaste sau aplicarea necorespunzătoare a legilor rutiere.

În ianuarie, cel puțin 16 persoane au murit și alte 18 au fost rănite, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autobuz de transport public, în Peninsula Sinai.

În aprilie anul trecut, un autobuz s-a răsturnat în timp ce încerca să treacă pe lângă un camion pe o autostradă din provincia sudică Assiut, incidentul soldându-se cu cel puțin 21 de morți și trei răniți.

Tragedii în lanț, în Egipt- Două turiste, ucise de rechini

Două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada. Este vorba despre o turistă româncă și una austriacă.

Cadavrul româncei în vârstă de 44 de ani a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit turista austriacă în vârstă de 68 de ani.

Citeste si: Trupul Roxanei Donisan, românca ucisă de un rechin în Egipt, a ajuns în țară. Rudele și prietenii o vor conduce pe Roxana pe ultimul drum