O nouă tragedie în familia lui Corneliu Vadim Tudor! Fiica regretatului senator a rămas văduvă la doar 30 de ani

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 aug 2022, 01:05

O nouă tragedie în familia lui Vadim Tudor! Fiica regretatului senator a rămas fără al doilea cel mai important bărbat din viața ei

Sursa: Facebook Lidia Tudor

În urmă cu șase ani, când Corneliu Vadim Tudor a părăsit lumea celor vii, fiica lui, Lidia, a suferit îngrozitor de mult. Cu puțin timp în urmă, tânăra a mai luat o palmă din partea vieții la doar patru luni după ce s-a căsătorit.

Anul acesta, Lidia, fiica lui Corneliu  Vadim Tudor, s-a căsătorit cu un scriitor cu 20 de ani mai mare decât ea. După doar patru luni de la cununia civilă, pe 16 octombrie, soțul Lidiei a decedat, astfel că tânăra a devenit văduvă dintr-o dată și pe nepregătite. 

Înmormântarea a fost discretă, astfel că au participat doar rudele și prietenii apropiați ai Lidiei și ai soțului ei decedat.

Au trecut mai bine de șase ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Regretatul senator și-ar fi prevestit moartea

Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a încetat din viață pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani, după ce a suferit un infarct.

A fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci.

Conform spuselor Lidiei, Corneliu Vadim Tudor ştia că o să moară.

„Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat. Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte.

Citeste si: La doar 8 luni de la moartea tatalui, fiica lui Vadim Tudor se marita? Uite ce i-a marturisit lui Teo despre relatia de iubire care nu a fost pe placul politicianului

Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Citeste si: Averea lui Vadim Tudor este disputata de surorile si de fiicele sale! Marul discordiei il constituie o casa care a apartinut politicianului

Îl marcau visele astea.

Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat.

Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă. Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit. Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a povestit, în urmă cu câțiva ani, Lidia, fiica lui Vadim Tudor.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.