O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig

Autor: Diana Bostan

Tânăra a fost luată de valuri în timpul unor sărituri de pe dig

Sursa: Pixabay

O tânără în vârstă de 25 de ani a sfârșit într-un mod tragic pe o plajă din Constanța. Aceasta a fost luată de valuri după ce a sărit de pe un dig.

O nouă tragedie a avut loc la malul mării, duminică după-amiază, în Constanța. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost scoasă inconștientă din valuri, pe o plajă din Constanța.

Citește și: Ea este Larisa, tânăra care a sfârșit alături de tatăl ei în râul Buzău. Ce postase adolescenta cu puțin timp înainte de tragedie: „Nu renunța la visul tău”

Tânăra a fost luată de valuri după ce a făcut mai multe sărituri de pe dig

Potrivit observatornews.ro, turiștii care se aflau pe plajă au fost martorii unui eveniment dramatic, când fata a fost salvată din apă de un alt turist, dar, din păcate, eforturile de resuscitare au fost în zadar.

Citește și: ''Nu ieșise la suprafață de câteva minute'' Un băiat de 14 ani din Suceava s-a înecat într-un baraj

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Salvamarii au început imediat manevrele de resuscitare, iar un echipaj SMURD a sosit rapid la fața locului pentru a oferi asistență. În ciuda eforturilor depuse timp de zeci de minute, tânăra nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul, notează sursa menționată anterior.

Se pare că înainte de tragedie, tânăra a fost văzută făcând sărituri de pe dig, deși steagul roșu nu era arborat.

Cu doar câteva ore înainte de acest incident, un alt bărbat a fost salvat de la înec, ceea ce subliniază pericolele constante ale mării chiar și în absența avertismentelor oficiale.