O nouă tragedie s-a produs în Bulgaria - 2 români răniți și 2 ucraineni au murit într-un îngrozitor accident de circulație

Autor: Alina Petre

Un nou accident s-a produs în Bulgaria

Încă un grav accident de circulație s-a produs luni, în Bulgaria. Doi români au fost grav răniți, iar doi ucraineni au murit.

Un grav accident rutier a avut loc, luni, în Bulgaria, între localităţile Tsarichino şi Kremena, în urma impactului doi români au fost răniți și doi ucraineni au murit, iar copilul acestora a fost grav rănit.

Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat că este pregătit pentru transportul în România în momentul în care o vor permite condițiile medicale.

MAE a precizat că menține legătura cu autoritățile de la Sofia și cu reprezentanții spitalului unde se află cei doi români grav răniți.

Citeste si: Accident grav în Bulgaria! Un autocar plin cu români a intrat violent în mai mulți copaci. Patru persoane și-au pierdut viața

Cum s-a produs accidentul

Anunțarea autorităților bulgare a avut loc, luni, la scurt timp după accidentul în lanț de pe șoseaua General Toshevo- Balcic, între localitățile Kremena și Tsarichino, la ora 13:40.

Două mașini înmatriculate în România românești s-au ciocnit cu un autoturism Mazda ucrainean care se deplasa în sens opus, a informat Direcția Regională a Ministerului bulgar al Afacerilor Interne, potrivit presei bulgare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Autoturismul ucrainean s-ar fi ciocnit cu primul autoturism românesc, s-a învârtit și a lovit frontal al doilea autoturism românesc. În urma accidentului, doi cetățeni ucraineni, un bărbat și o femeie au murit. Copilul lor în vârstă de 8 ani, care se afla în mașină, a fost plasat urgent în Terapie Intensivă cu răni grave.

Un autocar plin cu români a intrat violent în mai mulți copaci, în Bulgaria

Un accident grav a avut loc în Bulgaria astăzi, 6 august, în jurul orei 01:30 dimineața. Autocarul transporta 18 români și șapte persoane de origine turcă, iar patru dintre ele și-au pierdut viața.

Tragicul accident a avut loc între două sate din regiunea Veliko Tarnovo, Kutsina și Polikraishte. Autocarul a intrat într-o mașină, după care a ricoșat în copacii care se aflau pe marginea șoselei.

Conform informațiilor puse la dispoziție de presa din Bulgaria, pasagerii care se aflau în mașina oprită au scăpat cu viață, deoarece au reușit să iasă din autovehicul.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Ambasada României de la Sofia a fost informată, prin intermediul telefonului de urgență, cu privire la accidentele produse. 

De asemenea, conform MAE, ancheta este în plină desfășurare în aceste momente, pentru a se stabili cu exactitate ceea ce a dus la tragicul eveniment.

Citeste si: Un tren electric s-a răsturnat, într-un parc din Bistrița-Năsăud- 3 copii, răniți

 

Taguri: