O noua victima Colectiv: Bilantul a ajuns la 64 de persoane decedate

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 05:33

Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din Colectiv a decedat luni, acesta fiind internat la spitalul Floreasca, potrivit Mediafax.

 

O noua victima Colectiv: Bilantul a ajuns la 64 de victim!
Unul dintre tinerii raniti in urma incendiului din Colectiv a decedat luni, acesta fiind internat la spitalul Floreasca, potrivit Mediafax.
Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul Foreasca din Capitala, numarul persoanelor decedate ridicându-se la 64. Tânarul era ultimul dintre ranitii internati in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar potrivit medicilor starea sa s-a inrautatit in ultimele zile.
In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara şi 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul Foreasca din Capitala, numarul persoanelor decedate ridicandu-se la 64.

Tanarul era ultimul dintre ranitii internati in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar potrivit medicilor starea sa s-a inrautatit in ultimele zile.

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitalele din Capitala 147 de raniti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.