O noua VICTIMA! Un barbat a fost mancat de viu de caini in judetul Braila

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:33

Este sfarsitul tragic al unui brailean de 52 de ani din orasul Insuratei, al carui cadavru eviscerat a fost descoperit marti seara pe camp, langa o sosea, la cativa zeci de metri de locul unde, in luna martie, fusese gasit un alt cadavru sfasiat de cainii vagabonzi, cel al unei femei.

Daca in primul caz examenul medico-legal a scos la iveala faptul ca femeia murise injunghiata, iar corpul ei fusese lasat prada maidanezilor, de aceasta data, barbatul a fost omorat chiar de cainii care misunau prin zona.

Intrigati de locul macabrei descoperiri, anchetatorii au asteptat cu interes rezultatul necropsiei, pentru a afla daca si in acest caz este vorba de o crima.

Medicii legisti au descoperit insa ca omul fusese atacat si omorat de cainii vagabonzi, care pur si simplu i-au mancat carnea pana la os, precum si toate organele interne.



Sursa: romania-actualitati.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.