O noua victorie impotriva ACTA. Parlamentul European, pregatit sa respinga acordul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 14:30

Eurodeputaţii care se opun Acordului multilateral cu privire la contrafacere (ACTA) au afirmat marti ca au obtinut o victorie refuzand ca votul Parlamentului European, foarte critic la adresa acordului, sa fie întarziat de o sesizare a Curtii europene de justitie.

Deputatii Comisiei de Comert International au decis sa nu intarzie, printr-o consultare prealabila a Curtii Europene de Justitie, calendarul care prevede un vot cu privire la ACTA."Este primul semn ca Parlamentul este pregatit sa respinga ACTA", a comentat social-democratul german Bernd Lange, spunand ca se asteapta ca acordul sa poată fi "ingropat inainte de vara". Reprezentantul Yannick Jadot a salutat, de asemenea, faptul ca "Parlamentul European ramane ferm si decis sa nu intarzie dezbaterea", informeaza Mediafax.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.