O nuca de cocos, motiv de cearta intre politicieni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:09

Situatie fara precedenta in Maldive.

Cetatenii din Republica Maldive, situata pin insulele Maldive din Oceanul Indian, urmeaza sa se prezinte la vot. Atmosfera politica este una extrem de tensionata, iar lupta dintre candidati se anunta a fi stransa. Politicienii recurg la absolut orice arma pentru a avea castig de cauza in fata adeversarilor. Iar aceasta nu este doar o figura de stil!

Recent, in Maldive, politia a confiscat o nuca de cocos suspecta ca ar contine vraji si incantatii de magie neagra care sa boicoteze alegerile electorale.
Pe fruct a fost inscriptionat un vers din Coran, iar nuca de cocos a fost lasata intentionat in apropierea unei scoli unde urmeaza sa fie amplasata o sectie de votare.

In insula Maldive, locuitorii practica frecvent magia neagra in cadrul unor ritualuri prin care un blestem este aruncat asupra unei persoane, familii, etc. Pana acum nu s-au facut arestari, insa, interesant este faptul ca localnicii si-au exprimat dezacordul ca o sectie de votare sa fie amplasata intr-o scoala de teama ca blestemele asupra candidatilor sa nu se rasfranga si asupra cladirii, iar astfel viata elevilor sa fie pusa in
pericol.

Sursa foto: shutterstock.com

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.