O partidă de amor a avut consecințe fatale: Georgia a murit după un joc cu iubitul său

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 mai 2024, 17:02

O partidă de amor a avut consecințe fatale: Georgia a murit după un joc cu iubitul său

Sursa: BBC/Pixabay

Un incident nefast a avut loc în Bradford, Anglia, după ce o tânără în vârstă de 26 de ani a murit strangulată de gât de către iubitul ei, în urma unui joc erotic.

Incidentul tragic s-a petrecut pe 3 februarie 2022, în Bradford, Anglia, și a avut consecințe fatale pentru ambii implicați.

Georgia a murit sufocată de iubitul ei, după practicarea unui joc erotic

Georgia Brooke a fost strangulată de iubitul ei, Luke Cannon, în timpul unui act sexual. Luke Cannon a fost găsit mort a doua zi, într-o zonă împădurită din apropierea orașului, după ce fugise din spitalul unde își dusese iubita, relatează BBC.  

Mama Georgiei, Samantha Beaumont, și-a exprimat durerea și a spus că familia și-a găsit liniștea odată ce adevărul a ieșit la iveală. Ea a povestit cum fiica ei, care excela în dans de la vârsta de cinci ani, primise recent o ofertă de muncă în Grecia. Samantha a menționat că comportamentul fiicei sale s-a schimbat după ce a început relația cu Luke Cannon în 2021, și că, deși și-a exprimat îngrijorările, Georgia nu a ascultat de sfaturile ei.

„Georgia avea toată viața înainte. Pasiunea ei pentru dans a fost viața ei și adevărata ei dragoste. Georgia avea 26 de ani, era o dansatoare frumoasă și talentată, adorată și iubită de mama ei și de întreaga familie”, este un pasaj din declarația mamei citită în instanță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ancheta a relevat și mărturii ale prietenilor cuplului, care au descris relația lor ca fiind una „experimentală”, Georgia Brooke căutând plăcerea prin sufocare. Acest lucru a fost confirmat de mesajele pe care ea le trimisese apropiaților, intrate ulterior în posesia poliției.

Practica de „sufocare sexuală” poate avea consecințe fatale, avertizează medicii

Medicul legist Martin Fleming a catalogat incidentul drept un accident nefericit și a subliniat pericolele severe ale practicii de sufocare sexuală, avertizând că aceasta „prea des se termină cu consecințe fatale”.

Acesta a adăugat că Georgia Brooke a fost supusă unei presiuni excesive asupra gâtului pentru o perioadă prea lungă de timp, conform declarațiilor medicului legist Chris Johnson.

Citește și: „În loc să facem nuntă, facem înmormântare”. Imagini dureroase de la înmormântarea Monicăi, tânăra de doar 17 ani care și-a pierdut viața în accidentul din Timiș

Medicul legist a subliniat că, deși nu există dovezi că Luke Cannon ar fi avut intenția să-și omoare iubita, forța utilizată a fost excesivă, iar Georgia nu a avut

posibilitatea de a opri actul.