O pensionara a castigat aseara 9.100 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – cea mai mare suma obtinuta pana acum in acest quiz “Carmen, ai fost extraordinara!”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 08 iul 2023, 00:05

O pensionara a castigat aseara 9.100 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Aseara, la ”Jocul cuvintelor”, emisiunea care exerseaza vocabularul si spontaneitatea romanilor, o pensionara din Brasov a castigat 9 100 de lei. Doamna Carmen a facut fata cu succes intrebarilor adresate de Dan Negru, amfitrionul show-ului, si a atins recordul castigurilor de pana acum de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, obtinand 9 100 de lei.

“9100 de lei! Puteti castiga bani gasind cuvinte. Carmen, ai fost extraordinara!”, a spus Dan Negru, entuziasmat de parcursul concurentei.

Citeste si: Record la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă!

Femeia a povestit ca, impreuna cu familia, urmareste “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” si e impresionata de aceasta emisiune care scoate in evidenta inteligenta romanilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Formatul este exceptional! Nepoata mea este fericita sa urmareasca emisiune, are opt ani.

(…) Am doi copii, casatoriti, si o nepotica. Sotul meu e jumatatea mea, e sotul ideal. Acum sunt pensionara, am fost inginera la o intreprindere din Brasov”, a adaugat doamna Carmen, in dialogul cu prezentatorul show-ului.

Emisiunea cu si despre cuvinte, prezentata de Dan Negru, poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Mesajul lui Dan Negru de Ziua Limbii Române “Limba este îmbrăcămintea gândului” În această seară, de la ora 22:30, începe un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D