„O place foarte mult pe Julia, dar nu recunoaște”. Motivul pentru care Robi de la ”Casa iubirii” nu are somn. Ipostaza în care s-a afișat concurentul a stârnit multe comentarii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 feb 2024, 23:43

Julia și Robi de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: eusuntjulia/ Robert Stancu7

Robi este unul dintre concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Tânărul a reușit într-un timp foarte scurt să pună multe fete jar, dar să frângă și inimi.

Robi de la ”Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar. Concurentul s-a filmat în mașină în timp ce ascultă o piesă de dragoste, iar susținătorii s-au dus imediat cu gândul la o anumită concurentă. 

Ipostaza în care s-a filmat îndrăgitul concurent a stârnit un val de comentarii din partea susținătorilor

Nu este un secret faptul că Robi de la ”Casa iubirii” este un bărbat extrem de dorit de mai multe fete din casă.

Acesta a reușit să-i pună inima Juliei pe jar, dar și pe a Virginiei, cu care se află într-o cunoaștere în acest moment. Deși a pus stop cunoașterii cu Julia, cei doi continuă tachinările și glumele.

Citește și: Doi concurenți din Casa Iubirii, sărut în camera roșie? „Pup-o!” Cum au reacționat concurenții la apropierea dintre cei doi

Robi a stârnit un val de reacții în mediul online după ce s-a filmat în mașină în timp ce asculta o piesă de dragoste.

Acesta a mărturisit faptul că nu poate să doarmă, motiv pentru care fanii emisiunii s-au gândit că este cu gândul în altă parte, poate chiar la o anumită domnișoară ce i-a furat inima.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Eu nu mai sunt om, nici noaptea nu dorm și nu-mi este bine, îmi este dor de tine. Zilele mele sunt tot mai grele și nu mi-e bine, mi-e dor de tine. Mă întreb dacă tu ești bine sau nu, că de al tău dor îmi vine să mor”, au fost versurile piesei fredonate de Robi în mașină.

Susținătorii lui Robi s-au dus imediat cu gândul la Julia

Robi a dezvăluit că îi place mult piesa și că îi lasă pe susținători să tragă propriile concluzii. „Îmi place piesa, mai este careva care nu are somn? Vă las pe voi să trageți concluzii”, a scris Robi în dreptul postării sale, pe contul de TikTok.

Citește și: „Ei îi plac și tachinările cu el”. Chimia dintre Julia și Robi este tot mai vizibilă! Ce ar face blondina dacă tânărul ar decide într-o zi să se întoarcă în brațele ei

Deși a pus punct cunoașterii cu Julia, iar acum este într-o cunoaștere cu Virginia, susținătorii lui Robi sunt de părere că acesta o place pe Julia, dar nu vrea să recunoască. Cei ce au văzut videoclipul postat de Robi, l-au încurajat să facă pași spre Julia, fiind cea cu care s-ar potrivi cel mai mult din emisiune.

@robertstancu07 Vă las pe voi sa trageti concluzii😁 #casaiubirii #fypシ #cumesaiubesti? ♬ sunet original- Robert

„O place foarte mult pe Julia, dar nu recunoaște”/ „Julia ți-a pus capăt”/ „Robi, cel mai bine te potrivești cu Julia”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de susținători pentru Robi.