O ploaie de farfurii „zburatoare” s-a abatut asupra lui Mihai Mitoseru la nunta din aceasta seara de la „Se striga darul!” Show-ul incepe la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2017, 11:12

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru sunt doi adversari de temut, fiecare dintre acestia facand totul pentru a castiga batalia cuferelor la „Se striga darul!”, emisiune difuzata in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D.

In acest weekend, simpaticii prezentatori ajung in tinutul Banatului, intr-o localitate din apropierea Timisoarei, la o nunta fabuloasa. In bucataria restaurantului, spiritele intre Andreea si Mitoseru se incing, astfel ca la un moment dat aspura barbatului se abate o ploaie cu farfurii, de parca ar fi petrecere greceasca. Andreea Mantea este capul rautatilor, iar la scurt timp, frumoasa vedeta nu se lasa – aceasta ii pune gand rau lazii de zestre a lui Mitoseru.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.