O poartă de acces, într-o gospodărie, a căzut peste un copil în vârstă de trei ani, din județul Olt: Medicii nu l-au mai putut salva

Autor: Cristina Mocanu

O poartă de acces, într-o gospodărie, a căzut peste un copil în vârstă de trei ani

Sursa: pexels.com

Un copil în vârstă de trei ani a decedat după ce poarta de acces în gospodăria familiei s-a desprins și a căzut peste acesta. Medicii nu au mai putu face nimic să îl salveze.

O tragedie inimaginabilă a lovit o familie din comuna Mărunței, județul Olt, în seara zilei de 9 aprilie 2024. Un copil de doar 3 ani și-a pierdut viața într-un accident tragic, când o poartă de acces s-a prăbușit peste el în propria gospodărie. Evenimentul cutremurător a declanșat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestui tragic incident, lăsând o comunitate întreagă în stare de șoc și tristețe.

Un copil de trei ani a murit după ce o poartă de acces în gospodărie a căzut peste el

Tragedia a lovit o familie din comuna Mărunței din județul Olt, marți seara, 9 aprilie 2024, când un copil în vârstă de doar 3 ani și-a pierdut viața într-un accident cutremurător. Un incident neașteptat și tragic s-a petrecut în propria gospodărie, unde unul dintre cele mai nevinovate spirite, jucăuș și plin de viață, și-a găsit sfârșitul sub o poartă de acces care s-a prăbușit subit.

La aproximativ ora 18:30, evenimentul tragic a avut loc în curtea unei locuințe din localitatea Mărunței.

Copilul, alături de părinți și alte persoane, se juca liniștit în preajma casei, când o poartă de acces, aparent montată recent, s-a desprins și a căzut peste micuț. În ciuda intervenției rapide a adulților prezenți, care au încercat să ridice poarta, micuțul a fost grav rănit.

Eforturile disperate ale persoanelor din jur și intervenția rapidă a echipajelor de prim ajutor, inclusiv a unui elicopter SMURD, nu au fost suficiente pentru a-i salva viața copilului.

După o luptă de aproximativ o oră și jumătate, în care medicii au încercat manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul micuțului.

Citește și: Accident cumplit în Vâlcea! Doi tineri și-au pierdut viața după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. O minoră a fost transportată la spital

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Autoritățile au demarat o anchetă

Poliția a fost alertată imediat, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost întocmit în acest caz, iar echipa de investigație încearcă să afle toate detaliile care au condus la acest incident tragic.

Inspectoratului de Poliție Județean Olt a anunțat că: „La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că o poartă de acces ar

fi căzut peste un minor din comuna Mărunței, județul Olt, iar acesta este inconștient. La fața locului s-au deplasat deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, printre care și un elicopter SMURD”

După ce s-a constatat decesul, trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei, care va ajuta la stabilirea cauzei exacte a morții.

Citește și: Noi detalii în cazul micuței Danka, fetița ucisă în Serbia. Ce a apărut la locul tragediei după ce vinovații și-au recunoscut fapta

În urma acestei tragedii devastatoare, familia îndoliată rămâne cu un alt copil minor, o fată care trebuie acum să facă față pierderii ireparabile a fratelui său. Comunitatea locală și autoritățile locale împărtășesc durerea lor și își exprimă compasiunea profundă față de familia îndurerată, în timp ce întreaga comunitate este profund marcată de această pierdere tragică.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.