O poveste despre sex si bani! In aceasta seara, de la 22.30, la Kanal D, in cadrul show-ului „Ochii din umbra”, Ernest dezvaluie drama dintr-un cuplu de tineri casatoriti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 04:00

In aceasta seara, de la ora 22:30, in emisiunea “Ochii din umbra”, Ernest va prezinta o poveste cutremuratoare despre o familie manata de grija banului.

Bogdan apeleaza la emisiune din cauza unor banuieli legate de fidelitatea sotiei lui, Olga. Cei doi sunt casatoriti de 3 ani si desi pana nu demult barbatul era convins ca are alaturi sufletul pereche, insa in ultimul timp, femeia e mai distanta, evita sa faca planuri impreuna cu sotul ei si sta suspect de mult la farmacie, locul unde lucreaza.



Prin intermediul investigatiei, sotul afla ca intr-adevar Olga il inseala cu un coleg de munca, dar constata ca, din pacate, infidelitatea femeii este cea mai mica dintre problemele descoperite de detectivii lui Ernest.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In aceasta duminica, de la ora 22:30, urmariti povestea unei femei care, manata de ambitie, este in stare sa se foloseasca de profesia pe care o are si sa calce  pe cadavre pentru profituri generoase.
Ce explicatiile posibile pot exista pentru a justifica niste actiuni lipsite de scrupule? Cum profita unii de oameni aflati in disperarea de a se lupta pentru propria viata?

 

Taguri: