O prezenta discreta, o sotie iubitoare si o partenera de nadejde. Cine este Carmen Iohannis, noua PRIMA DOAMNA a Romaniei?

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 02 oct 2020, 00:25

Acesta pare sa fie portretul viitoarei prime doamne a Romaniei. Carmen este alaturi de mai bine de 25 de ani de Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis este femeia care, de mai bine de un sfert de secol, isi imparte viata cu noul presedinte ales al Romaniei. Rolul public si l-a asumat cu brio inca de acum 17 ani, pe vremea cand Klaus Iohannis isi facea debutul in viata politica. Iar eforturile ei nu au trecut neobservate.

La 54 de ani, Carmen Iohannis stie ca imaginea face cat o mie de cuvinte. Nu degeaba, la fiecare aparitie publica, arata impecabil: tinuta este intotdeauna clasica, dar, cocheta.

Culorile alese sunt neutre, dar distinse. Inalta, zvelta, prima doamna si-a pastrat gratia capatata in urma orelor de balet, luate in tinerete. Este pasionata de pian si de bucataria franceza, iar viata de zi de zi, doamna Iohannis este profesoara de limba engleza.

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut din timpul facultatii, iar in 1989 si-au unit destinele. De atunci, au fost tot timpul impreuna si si-au cladit o familie.

In public, doamna Carmen Iohannis a afisat intotdeauna un zambet delicat si i-a oferit sotului intregul sprijin de care a avut nevoie.

In spatele feminitatii si a delicatetei s-a ascuns, insa, intotdeauna, o femeie puternica, care a a ramas, in permanenta, ancorata in realitate.

Viitoarea Prima Doamna a Romaniei se afla, in continuare, la Sibiu, unde a mers, astazi, ca de fiecare data la serviciu, mai exact la liceul unde preda limba engleza.

Carmen Iohannis nu a apucat sa-si intalneasca sotul si sa-l felicite pentru performanta obtinuta la alegeri, dar, promite ca i se va alatura cat de curand.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO127082##