O prezentare de moda altfel. Un manechin s-a prabusit pe podium ca lovit de trasnet

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Reclama e sufletul comertului! Si cand planifici toate detaliile, te poti bate chiar si cu marile case de moda ale lumii! Din pacate, nu-i dupa cum vrea omul intotdeauna.

Cat s-au chinuit organizatorii, muzica aleasa cu mare atentie, coregrafie desenata in cele mai mici detalii, exact ca la marile case de moda. Asa a fost si la aceasta prezentare. Din pacate, insa, nu a fost ocolita e probleme. Cum a fost cazatura de toata frumusetea, de pilda.

Biata fata n-a avut nicio vina, ea chiar se misca frumos. A fost curat ghinion! O fi fost podeaua umeda? Nu stim.

Cert este ca dansatoarea s-a prabusit ca lovita de trasnet! Nu-i nimic! Dansatoarea a trecut cu brio proba de foc! Se ridica intr-o clipa, de parca nimic nu s-ar fi intamplat!

Si, pentru ca este o adevarata profesionista, continua show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Sta doua secunde in poza ca sa-si revena din soc si isi termina momentul. Si nu a fost singurul moment inedit!

Un concept inedit.

Suta la suta romanesc! Asa si-au dorit cei care incearca sa reinventeze portul national si sa-l faca foarte modern! Daca le-a iesit, va invitam sa priviti si dumneavoastra in materialul video!

##VIDEO112598##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta