O primă victorie pentru frații Tate! „Sunt entuziasmat, abia aștept să ies din casă” Curtea de Apel București a anunțat decizia în urmă cu câteva momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 mai 2024, 04:15

Andrew și Tristan Tate au scăpat de arestul la domiciliu

Sursa: Arhivă frații Tate

Andrew și Tristan Tate se aflau în arest la domiciliu, fiind cercetați pentru mai multe infracțiuni, printre care trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat. Instanța a decis, astăzi, ca milionarii să fie cercetați în libertate.

După mai multe luni petrecute în penitenciar și în arest la domiciliu, soarele a ieșit pe strada celor doi milionari. Judecătorii Curții de Apel București au decis, vineri, ca Andrew și Tristan Tate să fie judecați în libertate.

Andrew și Tristan Tate au scăpat de arestul la domiciliu

Decizia de a fi cercetați în libertate a fost luată de judecătorii Curții de Apel din Capitală, iar hotărârea nu mai poate fi contestată.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional, de trafic de persoane și viol, însă acum se pot bucura de libertatea de a ieși din casă. 

Citește și: Vărul lui Tzancă Uraganu, în comă la spital după ce a încercat să jefuiască un tir aflat în mers! Cum s-a petrecut totul

Deși au fost puși sub control judiciar, milionarii vor fi obligați să respecte mai multe obligații, printre care să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de

câte ori sunt chemaţi și să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei.

Citește și: Frații Tate au fost trimiși în judecată de DIICOT. Lista completă a infracțiunilor comise de Andrew și Tristan Tate

Andrew și Tristan Tate sunt nevoiți să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea lor, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori sunt chemaţi și să nu depăşească limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu

încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată. O altă măsură este aceea de a nu lua legătura cu martorii sau cu victimele. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele două tinere implicate în același dosar, Luana și Georgiana Naghel, nu au avut parte de același noroc și vor rămâne în continuare arestate la domiciliu.

Andrew Tate a făcut primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu

Milionarul este extrem de încântat de decizia instanței și abia așteaptă să părăsească casa. Andrew a făcut mai multe declarații după ce Curtea de Apel București a anunțat decizia luată de judecător.

Citește și: Vlad Obu, prietenul fraților Tate, a fost ridicat de mascați. Bărbatul face parte dintr-o grupare organizată. Ce acuzații i se aduc

”După 10 luni. 3 la închisoare, 7 acasă.  După 15 milioane de euro, sechestru de bunuri.  După un proces bazat pe nimic.  Dosarul a fost transmis unui judecător care l-a considerat slab. 

Am fost eliberat din arest la domiciliu, dar trebuie să rămân în România.  Acum.  La Moschee.  Alhamdulillah!”, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Andrew Tate a declarat pentru un post de televiziune că timpul este de partea lor și că toată lumea va afla prin ce au trecut în toată această perioadă. Milionarul este de părere că războiul nu s-a încheiat și vrea să se asigure că toată lumea va ști că este complet nevinovat.

Citește și: Cum a ajuns fiica lui Dan Bursuc să fie sclava unui interlop celebru. Tânăra a cerut ajutorul DIICOT după ce ar fi fost agresată fizic și șantajată

”Nu știu care vor fi planurile de viitor, dar știu că timpul este de partea noastră și, mai devreme sau mai târziu, toată lumea va înțelege ce ni s-a întâmplat!  Abia aștept să ies din casă”, a mai spus Andrew Tate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.