O profesoara de limba romana a castigat o MASINA la “Roata Norocului”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:25

Cel mai ravnit premiu de la “Roata Norocului”, o masina Suzuki Alto, a fost castigat inca de la prima editie a emisiunii de Sidonia-Carmen Goldstein, o tanara profesoara de limba romana. Ionut Iftimoaie si-a pus norocul in slujba unui scop nobil: celebrul campion de K1 a castigat 20.000 de RON pentru Asociatia Invingem Autismul.

Explozie de bucurie miercuri, 20 iunie, la emisiunea “ Roata Norocului ”; Sidonia-Carmen Goldstein din Dej a castigat o masina Suzuki Alto, cel mai ravnit premiu al show-ului!  

 

Norocul nu l-a ocolit nici pe Ionut Iftimoaie, concurentul vedeta al primei editii, care a castigat 20.000 de RON, suma ce va merge catre Asociatia Invingem Autismul, in timp ce Roxana Bejan, concurenta din Iasi, a obtinut o excursie pentru doua persoane la Izvorul Bucuriei.

Pe langa toate aceste castiguri remarcabile, toti cei trei concureti au intrat in posesia unor premii constand in obiecte de uz casnic, aparatura electronica de ultima generatie si cosmetice in cantitati generoase.

“Acesta a fost doar inceputul! Premiile vor curge la, vom avea in continuare puse in joc masini, televizoare, telefoane mobile, piese de mobilier, detergent in cantitati uriase, cosmetice, carburanti si multe, multe alte premii! ”,

a declarat Liviu Varciu. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In editia de astazi, 21 iunie, o veti putea vedea la “ Roata Norocului ” pe Gina Pistol, gata sa ia banii, masina si celelalte bunuri pentru Asociatia

Invingem Autismul.  Cum se va descurca senzuala Gina cu vocalele si consoanele veti afla urmarind in aceasta seara, de la 20.00, cel mai tare show al verii, “Roata norocului”, prezentat de Liviu Varciu la Kanal D