O profesoară din comuna Brebu, județul Prahova, a fost batjocorită de elevii săi în timpul orelor

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 ian 2024, 01:10

O profesoară de engleză din comuna Brebu, județul Prahova, a fost jignită, umilită și înjurată în timpul orei de curs.

Sursa: pixabay.com

Mai mulți elevi, dintr-o școală din comuna Brebu, au umilit și batjocorit o profesoară în timpul orelor de curs.

O profesoară de engleză din comuna Brebu, județul Prahova, a fost jignită, umilită și înjurată în timpul orei de curs. Unul dintre elevi merge mai departe și simulează un act sexual cu aceasta. Cazul a intrat în vizorul poliției.

Mai mulți elevi din Brebu și-au bătut joc de profesoara de engleză în timpul orelor

Imagini șocante s-au petrecut la o școală din comuna Brebu, din județul Prahova, când mai mulți elevi și-au bătut joc de profesoara lor de engleză.

După ce femeie a fost înjurată, jignită și umilită, unul dintre elevi a simulat un act sexual în timp ce aceasta se chinuia să predea lecția.

Potrivit IPJ Prahova, Polițiștii din Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei școli din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare video în care doi elevi cu vârstele de 13 ani au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic, în timp ce se aflau într-o sală de clasă.

Citește și: O profesoară de japoneză a fost atacată cu o armă albă de un elev, din cauza unui test neanunțat. Agresorul are doar 16 ani

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce au declarat polițiștii?

„În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează mai mulți elevi care prezintă explicit activități sexuale îndreptate asupra unui cadru didactic, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să

comunice următoarele: La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, scrie în comunicatului Poliției.

Care a fost reacția ministrului Educației?

Ministrul Educației, Ligia Deca, a transmis că: „Știu că incidentele din ultima vreme au făcut ca fiecare cadru didactic să simtă nevoia de certitudini privind siguranța în școli.

Vreau să vă asigur că voi face tot ceea ce ține de mine să prevenim aceste fapte și am demarat deja o serie de consultări pentru a găsi cele mai bune soluții în acest sens. Siguranța fiecărei persoane din unitățile de învățământ este prioritară pentru Ministerul Educației".

Citește și: O elevă de doar 15 ani a fost agresată fizic de trei colege, în plină stradă, în Ploiești. Agresoarele au fugit imediat de la fața locului

Un elev a înjunghiat o profesoară la un liceu din Capitală

Supărat că profesoara de japoneză voia să le dea un test, un elev a intrat cu un cuțit în sala de clasă și a înjunghiat-o pe aceasta. Tânărul este cercetat pentru tentativă. Cazul a readus în prim-plan lipsa siguranței în școli. 

Sursă: observatorulph.ro 

 

Taguri: