O profesoară și-a ucis partenerul, fiind convinsă că o înșală. Aceasta stabilise un termen până la care să își ducă planul la îndeplinire

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 mar 2023, 15:34

Femeia mai fusese înșelată, în trecut, de partenerul ei

Sursa: news sky

O profesoară și-a ucis partenerul, planificând crima de ceva timp, fiind convinsă că este înșelată. După ce și-a omorât iubitul, a scris totul, într-un jurnal.

O profesoară și-a ucis partenerul de cuplu, fiind convinsă că este înșelată de acesta. După ce a comis crima, aceasta a îngropat cadavrul în grădină.

O profesoară și-a ucis partenerul, fiind convinsă că este înșelată

Conform procurorilor, relatează news.sky.com, profesoara scrisese, într-un carnețel, despre „latura ei întunecată” și nemiloasă, într-o mărturisire de-a dreptul „înfiorătoare”. Aceasta povestea cum a ascuns un cuțit, într-un sertar al noptierei și cum, înainte de a-și înjunghia partenerul, l-a convins să poarte o mască de ochi.

Femeia mai fusese înșelată, în trecut, de partenerul ei și, convinsă fiind că povestea se repetă, a decis să îl ucidă. Cu toate acestea, criminala, pe nume Fiona Beal, nu recunoaște fapta comisă, în ciuda faptului că rămășițele parțial mumificate ale lui Nicholas Billingham au fost găsite la patru luni și jumătate de la crimă, în grădină.

Ultima dată, bărbatul fusese văzut la o întâlnire de afaceri.

Fiona Beal a mai scris în jurnal, pe lângă convingerea sa că este înșelată, că „a decis” să își ucidă iubitul până în luna octombrie a anului 2021, conform Northampton Crown Court.

Citește și: Lacrimi și durere pentru românul care și-a pierdut viața în Filipine. Ce mesaje de condoleanțe au apărut pentru tânărul de doar 35 ani

Mai mult decât atât, potrivit instanței, pentru a-și justifica absența, Beal i-a spus șefului ei că a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și că trebuie să se izoleze.

Prin urmare, aceasta nu a mers la serviciu între 1 noiembrie 2021 și 12 noiembrie 2021, ziua în care și-a și ucis partenerul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Beal le-a spus tuturor că a fost părăsită

După crimă, pentru ca planul ei să meargă până la final, Beal a povestit că partenerul a părăsit-o pentru o altă femeie și, pentru ca nimeni să nu se prindă că bărbatul nu mai este în viață, a trimis mai

multe mesaje de pe numărul de telefon al acestuia.

Femeia s-a confesat, spunând că a fost amenințată și umilită de soțul ei, în timp ce întrețineau relații intime, lucru ce a făcut-o să își dorească să îl părăsească. Ulterior, enervată peste măsură de modul în care este tratată, aceasta a decis să se răzbune.

„Mutarea unui cadavru este mult mai dificilă decât pare la televizor ”, a mărturisit profesoara.

Mai mult decât atât, aceasta a mai scris, în jurnalul pe care îl ținea, că, timp de 17 ani, soțul ei a fost mereu pus pe scandal, a fost o persoană rea, dură și care a denigrat-o.

Citește și: Încă un accident pe drumul morții E85! Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir în zona Dumbrăveni, Vrancea

„În timp ce el era în baie, am ținut cuțitul în buzunarul halatului și apoi l-am ascuns în sertarul de lângă pat. Am adus o daltă, o pungă de gunoi și mai multe cabluri”, a mai povestit criminala.