O Războinică de la Survivor România 2021, concurentă în casa Puterea Dragostei? Chiar ea a dat vestea: „M-am gândit…”

Autor: Amalia Georgescu
Războinicii de la Survivor România 2021, în primele săptămâni ale competiției
Sursa: Instagram

O fostă concurentă de la Survivor România 2021 a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta. Și-ar fi dorit să intre în casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea?

După ce a participat la Survivor România 2021, o fostă concurentă din echipa Războinicilor a devenit foarte activă pe instagram, acolo unde le răspunde tot timpul prietenilor virtuali. Întrebată dacă ar vrea să participe la Puterea Dragostei, Războinica a oferit un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Ce fostă concurentă de la Survivor România 2021 a fost pe punctul de a merge la Puterea Dragostei?

A fost eliminată de la Survivor România 2021 după ce organismul ei a dat semne de slăbiciune, iar după ce a revenit în țară, Marilena și-a dedicat o mare parte din timp discuțiilor cu prietenii virtuali. Multe persoane au început să îi urmărească contul de instagram după ce i-au văzut evoluția în cadrul competiției. Acum, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instagram, Marilena a dezvăluit că înainte de a accepta provocarea Survivor România 2021 s-a gândit să intre în casa iubirii pentru a-și găsi sufletul pereche.

Mai exact, în urmă cu aproximativ 2 ani, Războinica s-a gândit să se înscrie la Puterea Dragostei, dar ulterior a renunțat la idee.

Citeste si: Andrei Ciobanu are o relație cu o fostă concurentă de la Survivor România 2021? Imaginile cu cei doi au stârnit suspiciuni: „Ești împreună cu…”

Acum, Marilena nu ar vrea să mai participe la emisiune, dar nu a dezvăluit adevăratul motiv.

„Băi, sincer, da, m-am gândit, dar acum vreo 2 ani de zile cred, nu mai țin minte, dar acum dacă ar fi să merg, nu m-aș duce.”, a dezvăluit Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021, pe contul personal de instagram. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a fost întrebată dacă are o relație cu Andrei Ciobanu, Războinicul din sezonul I al emisiunii și nu a dat un răspuns clar, lăsând loc de interpretări. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, însă nu au dezvăluit nimic despre legătura dintre ei, preferând să păstreze misterul.

Marilena a participat la Survivor România 2021 din dorința de a-și depăși limitele și chiar dacă a făcut acest lucru, drumul ei în cadrul competiției s-a terminat brusc.

Concurenta a cedat fizic și psihic, moment în care medicii au decis că nu mai poate continua lupta și că cel mai bine ar fi să se întoarcă în țară.

Citeste si: Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.