O recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute și talentate artiste din România: „Aici sunt eu cu mamina”

Autor: Diana Bostan

Tu o recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute și talentate artiste din România.

Sursa: Instagram: Theo Rose Official

Acum este cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România, însă tânăra avea un zâmbet molipsitor încă de când era doar un copil. Iată cine este vedeta din poză!

Theo Rose, cunoscută drept una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, a postat pe Instagram o fotografie emoționantă care a stârnit reacții de uimire și admirație din partea fanilor săi. În imagine, Theo Rose apare alături de bunica ei, în brațele căreia era extrem de micuță și gingașă.

Citește și: Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă chiar de ziua ei de naștere: „O dorință îndeplinită”. Fanii au reacționat imediat

Artista a împărtășit o fotografie emoționantă pe Instagram

Artista, care a împlinit ieri 27 de ani, este surprinsă cu un biberon în mână, având un zâmbet larg și vesel. Deși era doar un copil, Theo Rose era la fel de carismatică și fotogenică.

Citește și: Anunțul emoționant făcut de Theo Rose: „Când?”. Fanii artistei sunt în culmea fericirii

„Aici sunt eu cu mamina,” a scris Theo Rose într-o postare pe InstaStory, însoțită de fotografia din copilărie. Fanii au fost surprinși să vadă cât de micuță și adorabilă era artista în brațele bunicii sale și au apreciat fotografia pe care Theo a ales să o împărtășească cu ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Este bine cunoscut faptul că Theo Rose și bunica ei au o relație foarte specială, iar această legătură a devenit și mai semnificativă pentru artistă acum, când ea însăși este mamă. Theo Rose înțelege acum mult mai bine sentimentele de iubire și protecție pe care le-a experimentat de-a lungul timpului din partea bunicii sale, ceea ce adaugă un strat suplimentar de emoție.

Theo Rose a împlinit vârsta de 27 de ani

Theo Rose a avut parte de o zi de naștere memorabilă pe 8 august, când a împlinit 27 de ani. Cântăreața a ales să-și petreacă ziua specială într-un cadru intim, alături de partenerul ei, Anghel Damian, fiul lor, Sasha, și de cei mai apropiați membri ai familiei și prieteni.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc! Când are loc cea mai așteptată nuntă a anului

Petrecerea s-a desfășurat acasă, într-o atmosferă caldă și plină de bucurie. Artista a fost vizibil emoționată și recunoscătoare pentru urările și mesajele primite. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Theo Rose a mulțumit tuturor pentru susținere și urări. „Mulțumesc pentru toate urările! Mult din ce mi se întâmplă vi se datorează. Să fiți sănătoși, buni, binecuvântați! ” a scris ea, exprimându-și aprecierea față de cei care i-au fost alături în această zi importantă.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.