O recunoști? Este o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" care acum face furori pe rețelele de socializare

Autor: B.H.

Pe instagram circulă un trend prin care utilizatorii sunt provocați de prietenii virtuali să posteze fotografii din copilărie. O fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" a răspuns provocării. O recunoști?

Acum atrage toate privirile cu formele ei voluptoase și este una dintre cele mai sexy foste concurente de la "Puterea Dragostei", dar, după cum chiar ea recunoaște, în copilărie semăna mai mult cu un băiețel.

Citeste si: Marius, cearta monstru cu Andreea Pirui! A parasit nervos emisiunea! Livian a chemat-o pe blonda la hotel!

O recunoști? Este o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" care acum face furori pe rețelele de socializare 

Provocarea de a posta poze din copilărie a ajuns și în rândul concurenților de la "Puterea Dragostei". Fetița cu părul blond, tuns scurt este astăzi o femeie sexy care reușește să întoarcă automat toate privirile.

Citeste si: Philip, dezvaluire incendiara! A spus ca a petrecut o noapte fierbinte cu Ligi la hotel! Ce dovezi a adus

Părul blond este acum doar o amintire a copilăriei.

Fetița din fotografie este Manuela Oprișiu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Știu că arătam ca un băiețel.", a scris Manuela Oprișiu, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei".

Imediat după ce a intrat în casa "Puterea Dragostei", Manuela s-a făcut remarcată datorită caracterului ei vulcanic, dar și siluetei demne de invidiat. A reușit să îi cucerească pe bărbații din casă, dar cu toate acestea nu și-a găsit sufletul pereche. Ulterior, Manuela a fost eliminată din emisiune și încă nu sunt informații că ar reveni curând în cadrul show-ului.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Un nou cuplu de la Puterea dragostei ajunge la altar! Mary și Robert au decis data nunții! ”Va fi pe 1 august” EXCLUSIV

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.