O recunosti? Este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului, in Turcia! Te fascineaza cu cel mai recent rol al ei, in serialul "Meryem"! Cine crezi ca e in imagine?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iul 2018, 15:41
video Foto(7)

Serialul "Meryem" aduce in prim plan actori carismatici si extrem de apreciati in Turcia, care s-au remarcat printr-un talent deosebit.


Distributia in rolul principal din serialul "Meryem" i-a adus notorietate si interpretarea sa a primit numai aprecieri pozitive atat din partea publicului cat si a criticilor de specialitate. Actrita recunoaste ca se identifica cu personajul Meryem, ceea ce confera greutate interpretarii sale.


Tanara actrita spune ca au fost momente cand filmarile au fost dificile prin intensitatea emotionala pe care o purtau dialogurile, situatiile cu care se confrunta personalul sau.
Aceasta tensiune o resimtea puternic si dupa terminarea zilei de filmare. Ayca povesteste cat de greu ii era sa redevina ea insasi, sa se scuture de "povara" rolului Meryem.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.