O recunoști? Numele acestei vedete stă acum pe buzele tuturor. Așa arăta în copilărie!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 apr 2021, 16:11
Așa arăta în copilărie o fostă concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Fetița din imagine este în prezent una dintre cele mai frumoase femei din România. Iată despre cine este vorba și cu ce se ocupă în momentul de față.

Fotografiile din copilărie pe care vedetele le postează în mediul online fac furori pe rețelele de socializare, iar fanii acestora le așteaptă cu nerăbdare. Acum, încă o cântăreață le-a dezvăluit prietenilor virtuali cum arăta în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era doar un copil. 

Fotografie de colecție cu o fostă concurentă de la Survivor România 2021. Ai recunoscut-o?

Vedetele din România știu că persoanele care le urmăresc în mediul online își doresc să afle totul despre ele, astfel că, pentru a le face pe plac, de cele mai multe ori

aleg să facă dezvăluiri din viața lor personală. Rugată de prietenii virtuali să posteze o fotografie din copilărie, Roxana Nemeș s-a conformat și le-a dezvăluit celor care o îndrăgesc cum arăta pe vremea când era doar un copil. 

Fanii au fost foarte încântați să o vadă pe Roxana Nemeș în primii ani de viață, iar vedeta a mai făcut o dezvăluire, aceasta recunoscând că a fost un copil răsfățat de părinți.

Prietenii virtuali au fost de părere că vedeta nu s-a schimbat foarte mult, regăsind în continuare la ea multe dintre trăsăturile din copilărie. 

„Fiind mezina familiei, am fost puțin răsfățată.”, a spus Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Numele Roxanei Nemeș a stat pe buzele tuturor în ultima perioadă, având în vedere că a fost concurentă la Survivor România 2021, iar evoluția ei a fost urmărită cu sufletul la gură de toți fanii ei.

Cu toate că a încercat să lupte și să aducă în fiecare joc puncte pentru echipa ei, Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească emisiunea din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a acuzat dureri puternice în zona abdomenului, iar după mai multe investigații, medicii au decis că nu mai poate intra pe traseele din Republica Dominicană și că pentru sănătatea ei ar fi bine să se retragă din competiție, lucru pe care l-a făcut în cele din urmă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce cadou spectaculos a primit Roxana Nemeș din partea iubitului ei? A avut parte de o mare surpriză de ziua ei

Roxana Nemeș a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021 și a dezvăluit că participarea la acest show de televiziune a schimbat-o complet, făcând-o să realizeze importanța anumitor lucruri pe care multă vreme le-a tratat destul de superficial. 

Citeste si: Roxana Nemeș a făcut anunțul despre nuntă după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Competiția ne-a...” Ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.