O refugiată din Ucraina a fost găsită moartă într-un hotel din Vâlcea

Author: Alina Petre
Actualizat: 30 aug 2023, 03:30

O refugiată din Ucraina a fost găsită moartă într-un hotel din Vâlcea

O refugiată din Ucraina a fost găsită moartă, marți seara, într-un hotel din Băile Olănești, județul Vâlcea.

Femeia era cazată alături de alți refugiați. Poliţiştii din Vâlcea au ajuns de urgență la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a murit femeia.

Citește și: Cine este tânărul care a murit în accidentul de pe Drumul Morții

O refugiată din Ucraina a fost găsită moartă într-un hotel din Vâlcea

Femeia în vârstă de 55-60 de ani a fost găsită spânzurată într-un hotel din Băile Olăneşti, acolo unde era cazată alături de alţi refugiaţi. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru aceasta și au declarat decesul.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 21.00, polițiștii din Băile Olănești au fost sesizați despre faptul că, o femeie de cetățenie ucraineană, în vârstă de 55-60 de ani, ar fi fost găsită spânzurată, într-o unitate de cazare din localitatea Băile Olănești, județul Vâlcea.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, polițiștii efectuând manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor în care a survenit decesul femeii”, transmite

IPJ Vâlcea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un tânăr a fost înjunghiat de doi minori, după o ceartă în mediul online

Un incident șocant a avut loc în Giurgiu. Un tânăr de 20 de ani a fost bătut și înjunghiat de doi minori, după o ceartă în mediul online.  

Mătușa victimei afost cea care a anunțat autoritățile, după ce tânărul a venit acasă tăiat în zona capului.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul a avut un conflict pe internet, cu doi copii de 15 ani, respectiv 16 ani.

Din primele informații, se pare că minorii l-au văzut pe o stradă din Bolintin Vale și s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele. Unul dintre ei a folosit și un cuțit, după care au fugit.

Agresorii au fost găsiți de polițiști și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Motivul pentru care două femei din Sibiu au fost luate de la o biserică și duse la spitalul de psihiatrie. Jandarmii le-au săltat în timpul slujbei de Sfântul Andrei

 

Taguri: