O reteta usoara la "Arena Bucatarilor", care se prepara rapid: tagliatelle verzi cu pui, sos alb si sparanghel

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

La "Arena Bucatarilor" Iosif Stefanescu, unul dintre chefii ajunsi in marea finala, a pregatit tagliatelle verzi cu pui, sos alb si sparanghel.

Ingredientele necesare: tagliatelle verzi, piept de pui, sparanghel, unt, smantana lichida, cognac, ceapa shallot, usturoi, curry, patrunjel, rosii, ulei de masline, sare si piper.

Se taie ceapa, usturoiul si sparanghelul oparit anterior si racit in apa cu gheata. Legumele se pun alaturi de pieptul de pui feliat in tigaie. Amestecul se flambeaza cu un paharel de cognac dupa care se stinge cu smantana.

Ulterior se rastoarna in tigaie tagliatellele fierte in prealabil, peste care se presara patrunjel si rosii uscate.



Pentru un surplus de proteine in farfurie se mai pot face doua bucati de piept de pui la grill, asezonate cu ulei de masline. Pentru mai multe detalii, urmariti materialul de mai jos:
##VIDEO141440##

In fiecare sambata, de la ora 11:00, sub indrumarea Chefului Cezar, veti fi martori la crearea unor retete speciale, castigatoare la marile concursuri internationale, veti vedea si veti auzi cum iau nastere adevaratele opere de arta culinara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”