O romanca a dat lovitura in Anglia! Este mai celebra decat Madalin Ghenea

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 19:30

Am gasit-o pe urmasa Madalinei Ghenea si manechinului Catrinel Menghia! Va spunem doar atat: e tanara si de curand a devenit celebra in strainatate.

Nu si-a gasit inca propriul „Gerard Butler”, dar la cum arata, are toate sansele s-o faca! Ea este Catalina Mirita! O tanara de in varsta de 18 ani din Buzau, de care nimeni din Romania n-a auzit pana acum, dar care, culmea, a pus pe jar lumea modei din strainatate.

Cu naturalele si feminitate, tanara buzoianca a fost aleasa dintre zeci de manechine experimentate sa fie imaginea unei celebre reviste de moda din Marea Britanie.

Imbracata sumar, doar in lenjerie intima fina si-n voaluri „aruncate” neglijent pe trup, Catalina a facut senzatie in numarul din ianuarie al revistei britanice.

O admira pe Catrinel Menghia, dar vrea sa-si urmeze propriul drum pe podium. Spune ca nu va incerca sa copieze pe nimeni, isi va urma propriul drum: „ Vreau sa fiu eu, nu vreau sa am un idol ” Admiratia designerilor consacrati din lumea modei nu i s-a urcat la cap! Este noua in lumina reflectoarelor, mai are multe de-nvatat.
Cu o inaltime de 1 metru si 78 de centimetri si 56 de kg, Catalina se mandreste cu dimensiunile ei de sirena: 87-62-93. Pentru ea, Mama Natura a fost mai darnica. Ramane doar sa profite de darurile primite.

##VIDEO102476##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.