O româncă a fost găsită fără viață, într-o magazie din Spania, la cinci zile după ce a fost dată dispărută. Cadavrul acesteia prezenta urme de violență

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 sep 2023, 02:45

O româncă a fost găsită fără viață, într-o magazie din Spania, la cinci zile după ce a fost dată dispărută. Cadavrul acesteia prezenta urme de violență

Sursa: twitter, pexels

O româncă în vârstă de 34 de ani a fost găsită fără suflare, în Spania, într-o magazie, după câteva zile de când a fost dată dispărută. Pe trupul neînsuflețit, au fost descoperite urme de violență.

Irina Mihaela este românca ce a fost găsită fără suflare, într-o magazie din Spania, după aproximativ o săptămână de când a fost dată dispărută. Un bărbat cu șase ani mai mare decât ea este suspectul principal.

O româncă a fost găsită fără viață, într-o magazie din Spania, după ce a fost dată dispărută

Irina Mihaela, românca de 34 de ani, a fost dată dispărută duminică, 11 decembrie.

Aceasta era stabilită în Lleida, un oraș situat în partea de vest a Cataloniei, din Spania. Oamenii legii au reușit să găsească trupul fără suflare al ei, după cinci zile.

Conform investigațiilor pe care le-au făcut, oamenii legii au arestat un bărbat în vârstă de 40 de ani, el fiind principalul subiect în ceea ce privește asasinarea Irinei Mihaela.

Citește și: Cine este bărbatul care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Ilfov, aproape de Domnești

Mai mult decât atât, conform presei spaniole, soțul Irinei a fost internat într-un spial „din cauza unor probleme de sănătate mintală”, la scurt timp după dispariția femeii și chiar el este cel care este suspectat de uciderea acesteia.

Acum, poliția din Spania va trebui să îl investigheze pe soțul ei, deși este de părere că este autorul crimei, alegând, ulterior, să fie internat de bună voie în spitalul de psihiatrie, după ce a spus că suferă de probleme la nivelul psihicului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După ce s-a aflat că Irina Mihaela a decedat și după ce s-a aflat că suspectul principal este chiar soțul ei, internații și-au exprimat revolta în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat.

„Nu există niciun drept, se numea Irina Mihaela, și nici ea, nici nicio femeie nu merită asta! Este groaznic”, este doar unul dintre mesajele din mediul online, prin care oamenii își exprimă părerea de rău în ceea ce

priveșe soarta româncei de doar 34 de ani.

O femeie de 33 de ani a fost ucisă de iubitul ei

O femeie în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, după ce, chiar de ziua ei de naștere, iubitul ei a ucis-o cu sânge rece, după ce le spusese prietenilor fetei că o va omorî.

Citește și: „Nu am întâlnit niciodată așa ceva”. Un medic din Germania este uimit de numărul din ce în ce mai mare al bolnavilor

Totul s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile, pe data de 16 decembrie, în Sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Militari. Înainte ca petrecerea pentru ziua ei de naștere să înceapă, Andra a fost înjunghiată de iubitul ei orbit de gelozie.

Într-un acces de furie, acesta a pus mâna pe cuțit, l-a înfipt în spatele ei, după care, în inimă. Aceasta a încercat să scape și s-a târât, plină de sânge, spre lift și a sunat la 112, cerând ajutor.