O româncă a fost ucisă de teroriștii Hamas. Bruna avea doar 24 de ani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 oct 2023, 21:14

O româncă a fost ucisă de teroriștii Hamas. Bruna avea doar 24 de ani

Sursa: Facebook-Bruna Văleanu/Realitatea

Teroriștii Hamas au făcut o nouă victimă, de data aceasta fiind vorba de o româncă. Israelul e în plin război, până acum murind peste 1.200 de persoane.

Tânără de 24 de ani, de origine româncă, a fost ucisă de teroriștii Hamas, în timp ce se afla la un festival în apropiere de Fâșia Gaza. Cel puțin 260 de persoane au fost ucise în zona festivalului, au anunțat autoritățile.

Cine este tânăra româncă ucisă de gruparea Hamas  

Bruna Văleanu, o tânără cu origini românești în vârstă de 24 de ani, și-a găsit sfârșitul mult prea repede în atacurile teroriste din Israel.

Bruna a fost ucisă de gruparea Hamas la festivalul din apropierea Fâșiei Gaza. Inițial, tânăra a fost dată dispărută, însă după ceva timp familia a făcut tristul anunț.  

Citește și: Maia Morgenstern, apel disperat după atacurile din Israel „M-a sunat plângând” Ce se întâmplă cu familia actriței în aceste momente

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bruna Văleanu era israeliancă, însă mama și sora ei sunt românce stabilite în Israel. În urmă cu câțiva ani, tânăra a decis să-și urmeze visele și să se mute și ea acolo pentru a studia comunicarea și marketingul la Universitatea din Tel Aviv. Destinul i-a fost curmat mult prea repede, după ce tânăra a fost ucisă în timp ce se distra la festival.

Familia tinerei este profund îndurerată: „Ai devenit o stea în univers!”

Bruna Văleanu le trimitea mesaje prietenilor și colegilor, spunându-le că este înconjurată de teoriști înarmați și oameni răniți într-o zonă împădurită, din apropierea festivalului. 

Acestea aveau să fie și ultimele mesaje ale tinerei, deoarece din acel moment nimeni nu a mai dat de ea. Deși mama și sora Brunei au sperat până în ultima clipă că fata este în viață, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit, iar anunțul potrivit căruia tânăra a fost ucisă a fost dat chiar de mama acesteia pe o rețea de socializare.

Citește și: Ruby a reușit să scape din Israel! Reacția bunicii ei a fost de-a dreptul copleșitoare: „Dacă te împușca?!”

Cu adâncă durere ne luăm rămas bun. Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers. Te vom iubi mereu! ”, a transmis familia tinerei, într-o postare pe Facebook.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.