O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

Author: Lavinia Medrea

O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare

Sursa: PixaBay

O româncă din Italia, în vârstă de 40 de ani, a fost ucisă prin împușcare la locul de muncă. Polițiștii îl caută pe făptașul crimei.

Pentru că nu vor ca vinovatul să se „sperie”, polițiștii nu au dat presei prea multe detalii legate de incidentul în care o femeie în vârstă de 40 de ani a fost ucisă cu o armă de vânătoare.

O româncă din Italia a fost ucisă cu o armă de vânătoare

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost găsită moartă joi, 1 decembrie, într-o clădire din zona rurală Paterno și Belpasso (Sicilia), relatează  Gazetta del Sud.  Din păcate, medicii ajunși la locul tragediei n-au

mai putut face nimic în afară de a declara decesul victimei.

Citește și: Motivul pentru care o româncă din Italia a fost acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care îl avea în grijă. Cine a pus totul la cale

Românca, din primele informații, a fost împușcată cu o armă de vânătoare, o pușcă de calibru mare. Chiar dacă nu se știe cât timp a trecut între momentul morții și descoperirea cadavrului, polițiștii au demarat o anchetă și îl caută pe făptașul crimei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia avea 40 de ani și era muncitoare la o fermă agricolă. A fost găsită într-o baltă de sânge de către ceilalți muncitori ai fermei. 

O mamă și fiica ei au fost ucise de un bărbat din cauza dorinței femeii de a divorța

În iunie 2022, o femeie și fiica eu au fost ucise de un bărbat italian din cauza faptului că mama fetei ceruse divorțul.

Gabriela Trandafir avea 47 de ani, iar fiica ei, Renata, avea 22 de ani.

Citește și: „Ori te faci preot, ori te omor!”. Tănărul de 13 ani din Drobeta, care s-a aruncat de pe o maternitate părăsită, s-ar fi sinucis din cauza tatălui său

Făptașul crimei, Salvatore Montefusco, este un dezvoltator imobiliar în vârstă de 69 de ani și a recurs la acest gest pentru că femeia voia să divorțeze de el.

Criminalul a decis că întâi și-a ucis fiica vitregă, apoi pe femeia care urma să divorțeze de el. Ulterior, după uciderea lor, bărbatul s-a dus într-un bar și a chemat Poliția, care a fost deja anunțată de crimă de către vecinii care auziseră focurile de armă.  

Renata era studentă la design vestimentar și le povestea colegilor ei că se teme de tatăl ei vitreg pentru că ar putea fi un „om rău”  și se temea de ziua în care urma pronunțarea divorțului.