O româncă din Gorj și-a sedus iubitul italian, iar apoi l-a lăsat falit. Ce pedeapsă riscă acum femeia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 nov 2023, 15:50

O româncă și-a sedus iubitul italian, iar apoi l-a lăsat falit. Ce pedeapsă riscă acum femeia

Sursa: PixaBay

Iubirea nu aduce mereu bucurii. Este vorba de un caz din Italia, unde un bărbat a fost păcălit de iubita sa româncă și a rămas falit. Femeia riscă acum ani grei de închisoare.

Tânăra din Gorj și-a sedus iubitul italian până l-a adus la sapă de lemn. Judecătorii au luat decizia condamnării acesteia la 5 ani de închisoare.

O româncă și-a sedus iubitul italian, după care l-a lăsat falit

În vârstă de 43 de ani, femeia a fost condamnată în cele din urmă la închisoare, după ce și-a păcălit iubitul italian timp de doi ani și l-a lăsat falit. 

Italianul a venit în România pentru a i se face dreptate în instanță.

Astfel, tânăra a fost condamnată de către magistrații Tribunalului Gorj la cinci ani de închisoare pentru înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Citește și: Doi miri au fugit în luna de miere fără să plătească meniurile invitaților. Patronul a rămas cu o gaură de 7000 de lire sterline

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, tânăra mai are de plătit daune materiale în valoare de peste 670.000 de euro, la care se adaugă dobânda din 2017 până la data plăţii, precum şi daune în valoare de 10.000 de euro.

Decizia nu este una definitivă, ea putând fi atacată în decurs de 10 zile.

Cum s-a cunoscut tânăra din Gorj cu bărbatul italian

Cei doi aveau o relație încă din 2013, pe vremea când ea avea 32 de ani, iar el 71.

Tânăra a profitat de diferența mare de vârstă și l-a jucat pe bărbat pe degete, până a obținut ce și-a dorit: banii acestuia.

Femeia făcuse alături de el planuri de căsătorie, ba chiar îi promisese că își vor întemeia o familie. Vorbe în vânt, deoarece tânăra avea un plan mârșav bine pus la punct. Aceasta l-a convins pe iubitul ei să îi trimită timp de doi ani suma de 800.000

de euro. După ce s-a văzut cu banii în buzunar, femeia i-a transmis acestuia că nu mai vrea o relație cu el și nu i-a mai răspuns la telefon. 

Citește și: Cine este românca care i-a furat inima miliardarului de la Ferrari: ”Era clar că nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc” N-o să-ți vină să crezi ce mașină au ales pentru deplasările din România

După ce l-a lăsat falit, italianul a venit în România, unde și-a căutat dreptatea în instanță și a obținut-o. Acesta a stat de vorbă cu anchetatorii și a formulat o plângere penală. 

Femeia reușise în decursul acestor ani să cumpere mai multe bunuri în Gorj, Ilfov, București și Constanța. Autoritățile au pus deja sechestru pe o mare parte dintre acestea. 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.