O sa devina MAMA? S-a dat singura de gol: "Asta este camera copilului"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 15 oct 2020, 18:05
Una dintre cele mai iubite vedete, pregatita sa devina mama

Carmen Grebenisan este o femeie implinita din toate punctele de vedere. In ultima vreme, in viata vedetei au avut loc o serie de schimbari, care i-au dat batai de cap. Iata ce a dezvaluit recent vedeta.

Lui Carmen Grebenisan ii merge bine din toate punctele de vedere. Nici pe plan personal nu o duce rau. Vedeta a gasit deja omul alaturi de care vrea sa isi petreaca tot restul vietii. Este vorba despre Alex Miltaru, un tanar din orasul ei natal. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au planuri serioase de viitor.

Carmen Grebenisan este insarcinata cu Alex Militaru

In urma cu putin timp, cunoscuta vloggerita Carmen Grebenisan a facut publica o filmare din noua sa locuinta, iar in timpul turului virtual, vedeta a mentionat ca una dintre camere este a copilului. Multi oameni au inceput sa creada ca tanara ar putea sa fie insarcinata cu iubitul sau, Alex Militaru. Ulterior, carismatica roscata a spus ca, de fapt, va fi birou pana cand va aparea un bebelus in viata sa.

"Apartamentul începe să prindă contur! Ăsta este dormitorul… sau mă rog, va fi. Ia uitați: patul de scos,… Dressingul în care a mai câștigat un perete, acoperind geamul. Baby’s room… camera copilului sau biroul nostru până apare copilul, va fi al nostru și camera celor care vor înnopta aici. Și sperăm să fie mulți și de multe ori, că nouă așa ne place”,

a spus Carmen Grebenisan pe o inregistrare facuta publica pe Instagram Stories.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Recent, Carmen a recunoscut ca logodnicul sau a fost cel care a venit cu ideea de a se muta impreuna, iar curand au inceput sa caute si locuinta potrivita pentru amandoi.

“Propunerea a venit din partea amândurora, mai exact el mi-a propus asta în momentul în care eu i-am zis că va trebui să plec mai des pe la mine, ca

să schimb hainele. Iar el a spus să-mi aduc mai multe haine la el acasă, chiar dacă nu este destul loc… Și așa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă dați seama că nu am vorbit serios în momentul acela.

Am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari și mai scumpe, doar așa, din entuziasm, din plăcere.

Și așa am dat peste căsuța noastră, pe care am găsit-o la un preț mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflam, așa că ne-am decis s-o vizionăm și aceea a fost”, a declarat celebra vloggerita.