„O să fii nimic pentru mine”. Moise a decis să renunțe la Cristina! Concurentul a aruncat replici acide după ce a văzut că nu poate intra în cunoaștere cu Cristina

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Moise s-a comportat urât față de Cristina și de celelalte fete în urma unei discuții legate de cunoașterea celei pentru care a intrat în competiție.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Moise s-a supărat pe Cristina pentru faptul că nu o poate cuceri. 

Moise a decis să renunțe la Cristina

Bianca este de părere că Moise s-a supărat din cauza situației dintre Radu și Cristina, aceasta fiind motivul pentru care tânărul nu are acces la o cunoaștere cu Cristina.

Citește și: „Vreau să ies”. Durerea nu se mai termină în „Casa iubirii”! Lorena și Mihaela suferă din cauza bărbaților iubiți! Nu ratați un nou episod de mâine, 2 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Am conștientizat că poate stau degeaba și cred că doar privesc, poate sunt doar în plus aici”, a declarat Moise.

Auzind cele spuse de Moise, Radu a intervenit și a declarat că Cristina nu are sentimente pentru el și nu are de ce să ceară conexiune pentru a vorbi cu el dacă nu simte să o facă.

Andreea Mantea, de asemenea, l-a întrebat pe Moise de ce s-a supărat pentru faptul că Cristina nu și-a dorit să vorbească pe conexiune cu el, după care i-a explicat că tânăra nu poate fi obligată să intre într-o cunoaștere dacă nu simte.

Cristina a adăugat că ea nu vrea o cunoaștere cu Moise, lucru pe care i l-a spus și lui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Moise a izbucnit din nou în lacrimi, după ce a conștientizat că nu o va putea cuceri pe Cristina! Iată cum a reacționat noul concurent la adresa lui Radu și ce s-a întâmplat în Casa iubirii! „Ești cel mai mare fals!”

„Nu o să mă mai supăr, o să fii nimic pentru mine. Nimic ești! Nimic n-o să mai fii”, a spus Moise, răbufnind la adresa Cristinei, care s-a simțit jignită de afirmația lui.

Moise, comportament arogant față de fete

După ce Cristina i-a tot repetat că nu-și dorește să-l cunoască mai mult decât a făcut-o deja, Moise a început să adopte un comportament arogant și să arunce replici urâte la adresa fetelor.

Băieții, în special Cosmin, i-au atras atenția că nu trebuie să se comporte urât cu fetele și să-și permită să afișeze asemenea comportament.

Andreea Mantea i-a mai explicat încă odată lui Moise, cu calm, că nu este în regulă să fie supărat pe Cristina doar pentru că nu are intenții spre el. 

Spre final, Moise afirmă că își va vedea de drumul său, iar Cristina își va continua drumul cu Radu și se va face de rușine, afirmație de care Cristina a rămas surprinsă.