„O să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”. Primele declarații pe care le-a făcut Alexia, după ce a fost externată, în urma accidentului din Pașcani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 ian 2023, 09:16

„O să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”. Primele declarații pe care le-a făcut Alexia, după ce a fost externată, în urma accidentului din Pașcani

Sursa: Facebook

Alexia a fost externată și a trecut în noul an alături de familie, după ce a stat două săptămâni în spital, după ce a fost la doar un pas de moarte în urma accidentului din Pașcani.

Alexia Tudose, fata de 15 ani din Pașcani, care și-a pierdut brațele în urma unui grav accident rutier, a fost externată, ieri, 31 decembrie. Aceasta a fost așteptată de familie și ajutată să revină între cei dragi.

Alexia, fata din Pașcani cu brațele amputate, a fost externată

La doar 15 ani, Alexia a fost față în față cu moartea. Aceasta și-a pierdut un braț, altul a fost amputat, dar, ca printr-o minune, acestea i-au fost replantate și a revenit acasă în ultima zi din an.

„Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că, și în continuare, o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii! Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine.

Ce-a trecut a fost, dar acum trebuie să văd ce va fi și trebuie să am o gândire pozitivă ca să pot să trec peste astea cu bine”, a

spus Alexia, înainte de a se întoarce acasă.

Citește și: Motivul pentru care milionarul Doru Morcovescu, cel care deținea un important hotel din Ploiești, s-a spânzurat. Fiica acestuia a făcut mai multe precizări: „Momentul de slăbiciune”

Recuperarea va fi una anevoioasă, iar Alexia va avea nevoie de kinetoterapie, dar aceasta, medicii și familia sunt siguri că se va recupera foarte bine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Este nevoie de un program de kinetoterapie foarte susținut, de două ședințe zilnice la interval de șase ore, pentru o perioadă de șase luni-un an. Și pentru noi evoluția acesteia a fost absolut extraordinară”, a precizat și Dr. Sidona Susanu, șefa clinicii de chirurgie plastică a Spitalului Sf.

Maria din Iași.

Părinții vor face imposibilul pentru Alexia

Cum orice părinte își dorește ceea ce este cel mai bine pentru copilul lui, părinții Alexiei se vor asigura că aceasta va avea toate lucrurile de care are nevoie, indiferent de sacrificiile care vor trebui făcute.

Va fi un drum lung, vom face tot posibilul. Vom face doar ce spune doctorul şi vom face tot ce este mai bine pentru Alexia, indiferent de costuri, de sacrificii, vom face doar ce este cel mai bine pentru ea”, a

spus Florin Tudose, tatăl Alexiei.

Citește și: O fată de 5 ani și-a salvat frații mai mici dintr-un accident care i-a lăsat fără părinți. Cei mici au fost blocați 55 de ore în mașină, la 30 de grade

„Ne aşteptăm la un an foarte frumos şi o recuperare cât mai frumoasă şi mai uşoară pentru ea. Totul se datorează lui Dumnezeu, doctorilor şi oamenilor care s-au implicat.

O să fiu alături în fiecare zi de ea”, a declarat și Eric, fratele Alexiei, cel care i-a găsit mâna printre fiarele autocarului răsturnat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.